Mat

Pakke i posten fra iHerb!

I går kom det en fin-fin pakke i posten. Den var fra iHerb, og inneholdt noe så gøy som Questbarer!

Cinnamon Roll er den eneste jeg har smakt, så det var den jeg bestillte. Og den smaker faktisk kanelbolle. Jeg er litt over middels glad i boller, så questbarer i denne smaken var jo midt i blinken for meg. Så siden jeg nettopp hadde fått disse i hus ble en questbar en del av etter-treningsmåltidet i dag. 

Dersom dere skal bestille noe på iHerb får dere rabatt på første kjøp om dere skriver inn koden: JRB830 

iHerb har også mange andre smaker Questbarer inne, så jeg skal definitivt kjøpe en av de andre smakene nestegang. Mannen sier cookie dough er god, så kanskje det blir den :) Det lønner seg veldig å kjøpe questbarer på iHerb forresten. Jeg betalte 160 kroner mener jeg å huske, for denne pakken med 12 barer. Det vil si jeg har betalt ca. 13 kroner per bar. I butikk her i norge koster en bar 25-30 kr.

 

#trening #kosthold #mat #muskelmat #questbar #cinnamonroll #fitness #fit #protein #proteinbar

Tips; Utrolig godt proteinpulver

Her er favorittproteinpulveret mitt fortiden, nemlig Chocolite French Vanilla.

Proteinpulveret smaker utrolig godt både som shake og i pannekaker. Jeg bruker dette mest til matlagning riktignok ettersom jeg har mye annet proteinpulver liggende som ikke egner seg til pannekaker (som jordbær). Når du blander det ut i melk smaker det softis. Enkelt og greit, og utrolig godt. Det inneholder ikke sukker, men smaker likevell ikke kjemisk eller noe. Viss det er en ting jeg virkelig ikke klarer så er det viss noe smaker kjemisk. Det om det har sukker eller ikke er egentlig helt irrelevant for min del, men jeg sier ikke nei takk noe som smaker så godt selv uten sukker.

Jeg har kjøpt det på iHerb der det koster  $15.36 (ca. 92 kr). -LINK- Synes ikke det er noen forferdelig pris. De har også mange flere smaker. Jeg har ikke smakt andre enn French Vanilla, men jeg kommer defintivt til å bestille mer av den i hvertfall. Kunne ikke tenkt meg ett mer perfekt proteinpulver å ha i proteinpannekakene mine.

#proteinpulver #muskelmat #kosthold #trening #styrketrening #løftertøft #proteinpannekaker 

Mat #1

Her er litt av det jeg har spist denne uken. Regner med at det er mulig å se ut i fra bildene at søtpotet har vert en stor favoritt? Det er min nye avhengighet. Søtpotetmos er noe av det beste jeg vet fortiden.

 

Mandag: Kjøttdeig stekt med krydder med ost på toppen, søtpotetmos og grønnsaker.

 

Tirsdag: Laks! Åh, jeg elsker laks <3 Med søtpotetmos, grønnsaker og rømme til.

 

Onsdag: Tacokjøttboller av kyllingkjøttdeig, mais og brun ris. Salsa og ketchup som tilbehør.

 

Fredag: Sei! Første gang jeg har smakt det, og det var faktisk veldig godt. (Jeg er ekstremt kresen på fisk...) Smakte som torsk, bare mye bedre. Søtpotetmos og grønnsaker.

Lørdag: Biff ala Lindstrøm, bacondadler og brun ris. Tidenes random middag! Slik ble det da vi cravet bacondadler, allerede hadde planlagt biff ala lindstrøm, og på toppen av det var tomme for både poteter og søtpoteter. Jaja, godt var det uansett!

Det var litt av min matuke! Masse god mat, og litt lørdagskos.

 

#mat #kosthold #middag #muskelmat

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits