februar 2014

Pakke i posten fra iHerb!

I går kom det en fin-fin pakke i posten. Den var fra iHerb, og inneholdt noe så gøy som Questbarer!

Cinnamon Roll er den eneste jeg har smakt, så det var den jeg bestillte. Og den smaker faktisk kanelbolle. Jeg er litt over middels glad i boller, så questbarer i denne smaken var jo midt i blinken for meg. Så siden jeg nettopp hadde fått disse i hus ble en questbar en del av etter-treningsmåltidet i dag. 

Dersom dere skal bestille noe på iHerb får dere rabatt på første kjøp om dere skriver inn koden: JRB830 

iHerb har også mange andre smaker Questbarer inne, så jeg skal definitivt kjøpe en av de andre smakene nestegang. Mannen sier cookie dough er god, så kanskje det blir den :) Det lønner seg veldig å kjøpe questbarer på iHerb forresten. Jeg betalte 160 kroner mener jeg å huske, for denne pakken med 12 barer. Det vil si jeg har betalt ca. 13 kroner per bar. I butikk her i norge koster en bar 25-30 kr.

 

#trening #kosthold #mat #muskelmat #questbar #cinnamonroll #fitness #fit #protein #proteinbar

27.02.14

Hei på dere!

Beklager fraværet! I går hadde jeg treningsfri og tidenes skallebank. Uvisst hvorfor, men veldig irriterende. I dag våknet jeg med litt små-vondt i hodet, men jeg dro på trening, og følte meg faktisk mye bedre med en gang. I dag var det overkroppsøkt på programmet, noe som var veldig gøy. Jeg liker egentlig veldig godt å trene bein, men jeg kjenner jeg gruer meg litt til bulgarsk utfall i morgen allerede... Kjipt med sånne hat-øvelser.

På trening i dag gikk det supert. Jeg økte i alle øvelser! Ganske sykt, sant? Økte ikke vekten i alt, men det jeg ikke økte belastningen på økte jeg reps på. Mest stolt er jeg da av å ha økt med 1kg på hver manual i benkpress. Det var egentlig ikke planen, men det var noen jenter som hadde giftet seg med 8kgs manualene, så da hoppet jeg i det og tok 9 kg. Det var tungt, men utrolig tilfredsstillende og overraskende at jeg klarte så mange reps som jeg faktisk gjorde når jeg hadde økt.

Jeg hadde ikke så veldig lyst på typisk middag i dag, så da ble det proteinpannekaker i stede. Nam!

 Nå skal jeg snart legge meg så jeg er klar for morgendagens beinøkt. Natta!

#trening #kosthold #muskelmat #mat #styrketrening #løftertøft #fitness #fit  

Never skip leg day

Hei!

Nok en bra treningsøkt unnagjort! På gymmet var det helt utrolig rotete i dag. Det var virkelig bare helt forferdelig. Ingen verdens ting var der det skulle være. Og det meste lå faktisk på gulvet. Folk må virkelig begynne å rydde opp etter seg. Det ødelegger så utrolig mye for alle andre som trener der. Tross rotet fikk jeg trent ganske bra, deriblant markløft, hipt thrust, bulgarsk utfall, og endel annet. Løft er tøft! 


Hjemme ble det proteinpannekaker. Surprise surprise! Hehe, blir det litt ofte ja. Men det er jo både godt og sunt, så da er det jo bare å kjøre på spør du meg. På pannekakene hadde jeg sukkerfritt jordbærsyltetøy og brunost. Ingen skal få ta brunosten min fra meg, så det så.Nå skal jeg hoppe i dusjen en tur og lakke neglene etter det. Laters!

#trening #kosthold #mat #muskelmat #markløft #hipthrust #utfall #bulgarskutfall #styrketrening #legday 

Overkroppsøkt 24. februar

God formiddag!

Håper alle har en super dag så langt. Jeg begynte dagen min med trening, noe som var helt utrolig deilig. På trening i dag presterte jeg faktisk overraskende bra. Tror kanskje det kan ha noe med at jeg spiste litt ekstra mye carbs i helgen, i tillegg til at det sikkert er litt kreatinen. Jeg hadde i hvertfall helt klart "det lille ekstra" å gi under hver eneste øvelse. Kjempegøy! Spesiellt gøy var det å klare 33 kg 3x10 i nedtrekk. Dette hadde jeg nemlig ikke sjangs på forrige overkroppsøkt.

Dersom du vil se komplett treningslogg finner du det her: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/fra-overvektig-til-fit.28008/ 

Etter trening så var det rett hjem og lage mat. Jeg endte opp med å spise speltlomper med røkt kalkun og cottage cheese. I utgangspunktet var planen proteinpannekaker, men jeg hadde bare lyst til å hive i meg noe raskt ettersom jeg ville komme meg i dusjen raskest mulig.


Og helt til høyre er også en lompe med CC, kanel og litt sukker. Det er så utrolig godt som en slags dessert!

Nå skal jeg bruke resten av dagen til å slappe av og lade opp til morgendagens økt. Da er det nemlig bein som står på planen. Gruer meg til bulgarsk utfall allerede! Aldri trent noe som er så tungt som det før...

-Har du trent i dag?

#trening #kosthold #mat #muskelmat #styrketrening #fitness #fit 

Helgekos

Hei!

Håper alle har en fin helg så langt!

Jeg har i hvertfall kost meg veldig så langt. I går trente jeg bein, og var ute og spiste om kvelden.  I dag har jeg treningsfri og har kost meg her hjemme i stede. Lørdag betyr snop, så jeg har kost meg masse med en skål smågodt, og jeg har nettopp spist speltlompepizza til middag. Utrolig godt! Jeg lagde jo alt for mye mat, men regner med restene går med enten som kvelds, eller til lunch i morgen... 

Klarte bare to...

Ellers så har jeg treningsfri i dag og i morgen. Og vet dere hva? Jeg kjeder meg noe helt utrolig mye. Jeg er så støl at jeg tror ikke trening hadde vert noe gøy eller givende uansett, men det er så kjedelig med treningsfri uansett. Kanskje jeg skal tøye litt? Skulle ønske jeg hadde en masasjerulle... Gleder meg til trening igjen på mandag!

Gårsdagens treningsøkt så slik ut:

Hip Thrust: 2x10 40kg 1x10 42,5kg

Bulgarsk utfall: 2x10

Beinpress: 3x10 35kg

Hip Abduction: 3x10 105

Tåhev: 1x10 45 3x10 55

Rygghev: 3x10 15kg

Jeg trente bulgarsk utfall for første gang, og fy søren det var tungt... Jeg brukte kun kroppsvekt, og jeg klarte bare to sett på hvert bein. Og da var jeg virkelig helt gåen. Aldri blitt så sliten, svett, og kjent en øvelse så  mye i beina som denne. Denne blir en fast del av treningsprogrammet fremover, det skal være sikkert. Spesielt siden den er et godt alternativ til knebøy (som jeg ikke får til).

Men nå skal jeg se masse søppel på tv, drikke cola zero og ta livet med ro. Og kanskje tøye litt...

Håper alle har en super helg! 

#trening #muskelmat #kosthold #fitness #knebøy #utfall #mat #styrke #styrketrening  

Overkoppsøkt 20.feb

Håper alle har en strålende dag så langt, for det har i hvertfall jeg!

Jeg startet dagen min på trening i dag. Ingen dager er så bra som de som blir startet der. På planen i dag var det overkropp, og da var det selvsagt akkuratt det det ble. På gymmet var det faktisk ganske romslig med tanke på at det ikke var så mye folk. Alltid et pluss! Ellers så ble det nok en knalløkt. Jeg presset meg virkelig til det ytterste, akkuratt slik som det skal være. Jeg er veldig fornøyd med dagens prestasjoner alt i alt. Favorittøvelsen på overkropp for tiden er forresten benkpress med manualer. Det er bare så utrolig gøy! Sikkert fordi jeg bare ikke var noe flink til det før, og jeg i løpet av de siste ukene har økt mye i belastning og føler virkelig jeg får det til. Gøy, gøy, gøy....

Etter trening ble det som vanlig mat. Ettersom jeg PF'er så liker jeg å spise middag til frokost. Altså, jeg spiser dagens største måltid etter fastet styrketrening. Etter det så spiser jeg 1-2 mindre måltider i løpet av ettermiddagen/kvelden. Synes bare virkelig at det funker utrolig bra for meg. Da vet jeg at musklene får mer enn nok påfyll etter trening, og jeg slipper å være kvalmt mett når jeg skal sove. Win-win med andre ord. Til dagens frokost stekte jeg en halv pakke kjøttdeig av svin med masse godt krydder, og la på litt ost, og i tillegg kokte jeg 100g fullkornspasta som jeg spiste med litt pesto i. Nam nam! Til dagens resisterende måltider blir det nok enten speltlomper med noe godt i eller havregrøt med protein. Vi får se!

Håper alle har en strålende dag!
Har du trent i dag?
 

#trening #fitness #kosthold #mat #muskelmat #løftertøft #protein #proteinpulver #nike #betterbodies

Trening 19.02.14

God morgen!!!

Dere merker kanskje allerede at jeg har en strålende dag?

Dagen min startet kl. 6:30. Etter å ha slengt på oss treningsklær bar det på trening, og vi var på plass på gymmet kl. 7:30. På trening ble det blant annet markløft og hip thrust. Alt i alt ble det en skikkelig bra bein-økt. Hurra for det!  Da jeg kom hjem lagde jeg meg proteinpannekaker... "Bare" tredje dagen på rad jeg spiser det til frokost. Hehe... Det er sunt, så da er det lov sant?

Ellers så er jeg stortsett ferdig med det jeg skal gjøre i dag. Og det allerede kl. 11! Skal riktignok levere en pakke på posten samt gå meg en tur. Men det er alt. Klar for å slappe av og nyte resten av dagen. Samt å nyte det at det er helt nydelig vær her i dag.

Håper alle har en super dag! 

 

#trening #styrketrening #løftertøft #markløft #hipthrist #kosthold #mat #muskelmat

 

Tips; Utrolig godt proteinpulver

Her er favorittproteinpulveret mitt fortiden, nemlig Chocolite French Vanilla.

Proteinpulveret smaker utrolig godt både som shake og i pannekaker. Jeg bruker dette mest til matlagning riktignok ettersom jeg har mye annet proteinpulver liggende som ikke egner seg til pannekaker (som jordbær). Når du blander det ut i melk smaker det softis. Enkelt og greit, og utrolig godt. Det inneholder ikke sukker, men smaker likevell ikke kjemisk eller noe. Viss det er en ting jeg virkelig ikke klarer så er det viss noe smaker kjemisk. Det om det har sukker eller ikke er egentlig helt irrelevant for min del, men jeg sier ikke nei takk noe som smaker så godt selv uten sukker.

Jeg har kjøpt det på iHerb der det koster  $15.36 (ca. 92 kr). -LINK- Synes ikke det er noen forferdelig pris. De har også mange flere smaker. Jeg har ikke smakt andre enn French Vanilla, men jeg kommer defintivt til å bestille mer av den i hvertfall. Kunne ikke tenkt meg ett mer perfekt proteinpulver å ha i proteinpannekakene mine.

#proteinpulver #muskelmat #kosthold #trening #styrketrening #løftertøft #proteinpannekaker 

Treningsfri og proteinpannekaketårn

Det ble vist bloggfri i noen dager. Whops!

Søndag utgikk økten ettersom det bare er utrolig lite praktisk å trene på søndager der vi trener. Det åpner veldig sent på dag, og det er fullt hele åpningstiden. Dessuten så er det så mange på trening på søndager at du kan bare glemme å komme til. Nesten så jeg angrer litt på at jeg meldte meg inn der, men det er tross alt beste stedet i byen å trene styrke... Oh well! Får håpe det blir litt mindre folk etterhvert som alle de med nyttårsforesettene gir seg.

I går ble det derimot en skikkelig bra overkroppsøkt. Jeg økte vekten i benkpress, nedtrekk og skulderpress. Veldig gøy! I dag er jeg super-støl i brystet og magen.

Til frokost i dag lagde jeg mitt nye favorittmåltid, nemlig proteinpannekaker. Det er så utrolig godt!!! Regnet meg til at hele røren som gir 6 pannekaker inneholder 72 gram protein. 12 gram protein per pannekake med andre ord. Absolutt godkjent! Skikkelig muskelmat.3 luftige gode pannekaker med sukkerfritt jordbærsyltetøy... Nam <3 Elsker det at det ble skikkelig "amerikansk høyde" på dem.

Ellers så er det treningsfri i dag. Jeg hadde egentlig tenkt å trene, men jeg er ikke helt i form i dag. Jeg sov helt utrolig dårlig i natt, og i tillegg så føler jeg meg litt slapp. Men i morgen er jeg klar for legday. Gleder meg allerede. 

#trening #legday #pannekaker #proteinpannekaker #muskelmat #kosthold #styrketrening 

Mislykket Valentines og legday

Hei!

Håper alle fikk en fin Valentines i går! For våres del gikk vell egentlig alt galt. Vi gikk på trening om morgenen, men mannen ble dårlig, så vi gikk hjem før vi fikk trent en eneste øvelse. Hjemme skulle jeg lage ostekake som ble en total fiasko. Vi skulle lage middag, og absolutt alt ble mislykket. (Dårlig biff, for lite stekte poteter) Og jeg ble dårlig rett før vi skulle på kino på ettermiddagen. På tross av mye motgang kom vi oss på kino, og koste oss masse resten av kvelden. Vi så "The Wolf of Wall Street" på kino. Beste filmen jeg har sett siden jeg så "The Intouchables" i fjor tror jeg. Den varte jo i ca. 3 timer, og jeg må si at jeg kjedet meg ikke et sekund. Fantastisk skuespill, utrolig bra arbeid med filming og klipping, og utrolig bra regissert. Den filmen skal jeg faktisk kjøpe på dvd for å støtte dem ekstra. Seriøst, helt fantastisk film.

I dag har det derimot gått bedre. Vi stod opp kl. 8, satt og slappet av litt, og gikk på trening litt etter kl 10. Det var gårsdagens ugjennomførte bein-økt som skulle bli tatt, og jeg må virkelig si den gikk bra. Jeg trente markløft for første gang, og det gikk kjempebra. Det falt meg overraskende naturlig, og jeg klarte faktisk å trene med 30 kg på første økt med det. Jeg synes i hvertfall det er ganske bra. Og jeg kjenner jeg lett kan øke neste gang. Dessuten økte jeg på Hip Thrust og Hip Abduction. Hurra for det!

På veien hjem ble det en Questbar og proteinshake til ettertreningsmåltid/frokost, og noen timer senere har vi nå spist "Cowboy-frokost" til middag. Og fy søren det var godt...


 Egg, bacon, småpølser, tomatbønner....Mmmm! Jeg måtte riktignok legge vekk den ene toasten der. Litt mye mat ja!

 Ellers så blir det nok trening i morgen og i overimorgen og. Overkroppsøkt i morgen, og beinøkt på mandag. Overkroppsøktene har blitt favorittene mine, så jeg gleder meg masse.

Forresten siden det er lørdag i dag: Vekten min i dag var 82,9. Altså jeg har i såfall gått ned 100 gram. Jeg tror riktignok det er ganske unøyaktig. Jeg begynte nemlig med kreatin denne uken, og det er vanlig å legge på seg 1-3 kg i vann i musklene av det. I tillegg så spiste jeg virkelig mye snop på kinoen kvelden før. Så denne uken er det nok litt "tulletall". Regner med å ha gått ned noe mer innen neste lørdag ;) 

#trening #valentines #muskelmat #kosthold #styrketrening #bøyergøy #kino 

New in; BCAA med vannmelonsmak og Kreatin

 Dette hentet jeg på posten på tirsdag!

Jeg har allerede prøvd beggedeler. Kreatin skal inntas hver dag, mens BCAA skal inntas før og under fastende styrketrening. Jeg trener da fastende alltid untatt viss jeg trener på søndager da gymmet åpner ganske sent. Så på torsdag blandet jeg beggedeler sammen i en shaker, og drakk ca. halvparten før trening, og andre halvdel i begynnelsen av treningsøkten.

Smaken var faktisk veldig ok. Det smaker selvsagt ganske kunstig, og har en litt merkelig ettersmak, men det er overhodet ikke noe som er vanskelig å få ned. Smaker egentlig ganske likt på fun light saft synes jeg. Forresten! Bruk en egen shaker/flaske til dette. Det setter nemlig smak og lukt i flasken/shakeren, og jeg vet i hvertfall at jeg ikke har så lyst på innslag av vannmelon når jeg drikker sjokolade-shaken min ;)

I boksen med kreatin er det nok til 200 dager, mens i BCAA'en er det nok til 60 treningsøkter. Med andre ord har jeg både BCAA og kreatin ganske lenge.

Begge er kjøpt hos x-life.no

#kosttilskudd #bcaa #kreatin #ultimatenutrition #xlife #preworkout #trening 

Torsdag 13. februar

Hei og hopp!

Dagen min startet kl. 6, og ca. 8:30 hadde vi kommet oss på trening. Før trening drakk jeg den nye BCAA'en min blandet med kreatin. BCAA'en har vannmelonsmak, og smakte faktisk veldig ok. Selvsagt smakte den kunstig, og hadde en litt funky ettersmak, men absolutt ikke noe jeg slet med å få i meg. Men jeg anbefaler på det sterkeste å bruke en egen shaker til dette. Det setter vannmelon-lukt på shakeren nemlig, uansett hvor godt du vasker den. Ikke så farlig, men jeg liker best proteinpulveret mitt uten vannmelon-smak, så jeg brukte x-life shakeren min til BCAA og Kreatin (noe jeg kommer til å gjøre fast), mens jeg bruker Smartshake'en min til proteinpulver som vanlig.


Rosa på farge, og smaker veldig likt fun light saft. Veldig ok før og under trening!

På trening i dag var det klart for overkroppsøkt. Jeg gav virkelig alt jeg hadde, og økte vekten i bla omvendt flyes. Og neste gang er jeg klar for å øke i benkpress. Utrolig gøy! Etter jeg var ferdig med overkroppsøvelsene skulle jeg over på fokusøvelser som de neste ukene er rumpe. Men alle 5 knebøystativene og hele området rundt var tatt opp av ?svømmere? (de gikk med svømmeklub-t-skjorter). Har møtt på dem hver trening denne uken. Tror enkelt og greit at de trener annenhver dag, samtidig som meg. Skal gå konsekvent inn for å ikke trene samme dager som dem, for da er det bare å glemme å komme til. De er en hel gjeng som trener mellom settene til hverandre, og breier seg på halve gymmet. Så det ble ingen Hip Thrust på meg i dag. Fikk gjort Hip Abduction, men det er desverre ikke like effektivt uten Hip Thrust i tillegg. 

Dere aner virkelig ikke hvor utrolig provoserende det var. Jeg kokte virkelig inni meg. Slik blir jeg når jeg ikke får trent det jeg vil :P Så jeg tenker å legge bein-økten min til i morgen i stede for overimorgen så jeg faktisk får trent det jeg skal, og ungått dagene de trener. Satser på at det blir bra. Da trener jeg fast mandag-onsdag-fredag-søndag hver uke, fremfor annenhver dag slik som jeg har gjort. (Får da søndag og mandag på rad, men det er ikke noe problem)

På vei hjem fra trening ble det innkjøp av litt matvarer. Vi skal ha indisk til middag i dag, så vi trengte bla. kylling og fløte. Men det var egentlig ikke det som var poenget. Speltlomper var poenget. Vi er begge så glade i det at det går noen pakker i uken. Så vi kjøpte et lite speltlompetårn...

Og dagens ettertreningsmåltid ble som følger;


3 speltlomper, fra venstre: 1 med snøfrisk og stranda skinke, 1 med røkt kalkunskinke og CC, og 1 med hamburgerrygg, snøfrisk og CC. Og camembert på siden <3 Intatt i pysjamas med reinsdyr og hjerter på...


Slik har altså dagen min vert så langt. To store thumbs up for en veldig bra overkroppsøkt! 

Har du trent i dag?

 #trening #kosthold #styrketrening #muskelmat #mat #speltlompe #BCAA #kreatin #proteinpulver

Treningsfri onsdag

God onsdag!

I dag er det treningsfri her i huset, så vi har egentlig bare levd livet som grønnsak på sofaen. I går trente jeg bein og rumpe, og jeg må virkelig si jeg kjenner det i rumpa i dag. Hip Thrust og Hip Abduction er virkelig fantastiske rumpeøvelser. Spesielt førstenevnte som er min nye favorittøvelse. Det er jo så gøy og effektivt! (Selv om det ser litt dumt ut når en driver på...)

Ellers så hadde vi kjærestedag ikke så lenge siden, og feiret i dag med en biffmiddag. Pampas-biffen til Rema 1000 er virkelig den beste altså. Slår norsk biff ned i støvlene på kvalitet.


Biff med potetbåter, soppsaus med ekstra sopp og ovnsbakte grønnsaker er virkelig godt...

Ellers så er jeg veldig klar for en skikkelig overkroppsøkt i morgen tidlig. Hadde lett løpt av gårde for å ta den i dag, men jeg missliker sterkt å trene med masse mat i magen, så det får bli i morgen slik som planlagt. Dessuten trenger jeg en dag restitusjon før jeg trener hip thrust igjen. (Trener rumpe hver økt 4 uker fremover nå. Her skal det bygges rumpemuskler!)

Så resten av kvelden er vel egentlig ganske innholdsløs. Mannen har en date med ps3'en sin, og jeg finner sikkert noe spennende på internett.

Håper alle har en super onsdag!
 
#trening #treningsfri #restitusjon #kosthold #mat #muskelmat #onsdag #kjærestedag  

Super legday

Hei!

Litt sent blogginnlegg fra min side i dag, men jeg har virkelig vert på farten helt siden jeg stod opp.

Først på dagen ble det en helt knall beinøkt. Jeg fikk trent masse bra, og økte (igjen!) vekten på flere øvelser. Veldig gøy å begynne å trene igjen etter lang tid. Da går det så raskt oppover. Jeg har funnet ut at jeg har helt grusom utførelse på knebøy. Får prøve med noe under hælene neste gang og se om det går bedre. Jeg kommer liksom ikke langt nok ned og bruker ryggen for mye. Tror jeg er anatomisk ukorrekt :P Neida, men det er faktisk umulig for meg å gjøre det riktig uten noe hjelp tydeligvis.

Øvelsene jeg var igjennom i dag var:
-Knebøy
-Hip Thrust (økte vekt!)
-Hip Abduction
-Reverse Hyper
-Tåhev 

Ellers så ble det rett hjem og spise en stor frokost før jeg dro videre på en legetime. Mens jeg var der fikk jeg melding om at jeg hadde fått pakke fra x-life, så da fikk jeg hentet den på veien hjem. I pakken var det keratin (pulver) og BCAA med vannmelonsmak (pulver). Gleder meg til å begynne å ta kreatin. Satser på å få gode effekter av det.

Etter jeg kom hjem utpå ettermiddagen var det bare å slenge sammen en rask middag som vi spiste mens vi så OL. Det ble litt enkelt i dag i og med at vi skal ha biff i morgen og vi måtte lage noe litt kjapt.  Så da ble det kjøttdeig med ost og søtpotetmos. Ikke det mest fancy vi kunne disket opp med, men absolutt godt.#trening #legday #muskelmat #kreatin #periodiskfaste #kosthold #mat 

New in: BCAA, proteinpulver og flaske

God morgen!

Som dere ser ut i fra overskriften så er dette et innkjøps-innlegg. Denne gangen klikket jeg hjem proteinpulver, BB flaske og BCAA.

Nanox Conquest-v6 erteprotein // Better Bodies flaske // Nanox BCAA-1000

Proteinpulveret det smakte dritt. Enkelt og greit. Erteprotein med sjokoladesmak var virkelig ikke noe for meg. Samboeren min synes det var litt bedre enn jeg synes, så han skal få lov til å overta det. Det skal likevell sies at han har en høyere terskel for hva han klarer å få ned.

Ellers så er det vell ikke så mye å si om flasken og BCAA'en. Har riktignok bestillt en annen BCAA også, da denne var en smule overpriset. Denne gir 24 doser for 229,- (dermed 9,50,- per dose). Den nye jeg har bestillt gir 60 doser for 399,- (dermed 6,65,- per dose). Sistenevnte er dessuten i pulverform og smaksatt så jeg kan blande den med kreatin. Men jeg synes uansett at det er greit å ha en i tablettform også dersom jeg ikke skulle gidde å drikke det pulveret en dag eller viss jeg skal ut og fly og vil ha med BCAA fks. 

#innkjøp #kosttilskudd #trening #styrketrening #fit #fitness

Treningslogg uke 6

Mandag 03.02 - Første treningsøkt på over 1 år!

Knebøy 2x10 20kg

Hip Thrust 10xstang  2x10 25kg

Hip Abduction 3x10 65 kg

Tåhev 1x10 stang 1x10 25kg 1x10 30kg

 

Onsdag 05.02

Nedtrekk 2x10 16,5kg 1x10 13kg

Omvendt flyes 3x10 3kg

Benkpress med manualer 3x10 5kg

Tricepspress 3x10 5kg

Rygghev 3x10 7kg

 

Torsdag 07.02

Knebøy 2x10 20kg 1x10 22kg
Hip Thrust 2x10 30kg 1x10 32 kg
Reverse hyper 3x10
Hip Abduction (inner) 3x10 65
Hip Abduction (outer) 2x10 65 1x10 75
Tåhev 1x10 10kg 2x10 15 kg
Søndag 09.02

Nedtrekk 1x10 19kg 3x10 26kg 

Omvendt flyes 3x10 4kg 

Benkpress med manualer 2x10 6kg 1x11 6kg

Tricepspress 1x10 1x9 1x6 6kg

Skulderpress 3x10 4kg

Hip Abduction (outer) 1x10 75 3x10 85

Planke 2x MAX

 

Knallfornøyd med treningsuken! Jeg er glad for å ha sett litt progresjon allerede i første uken. Jeg føler meg utrolig svak riktignok. Før løftet jeg MYE mer enn jeg gjør nå. Men jeg regner med (og vet) at om ikke så langt tid forbigår jeg gjerne det. Satser i hvertfall på å bli sterk! Ser utrolig mye frem til neste uke med flere gode økter, samt å legge til fokusøvelser til programmet. Jeg må også få beklage den merkelige skrifttypen i treningsloggen. Jeg har kopiert fra notater på macbooken (logger på iPhone som synkroniseres med mac'en inntil treningsloggboken min kommer i posten) og klarte ikke å få ordnet skrifttypen på det i innlegget. Håper det ikke er alt for irriterende :)

Hvor mange økter har det blitt på dere denne uken, og hva trente dere?

#treningslogg #trening #muskler #fitness #fit  

Trening 09.02

Nå har jeg nettopp kommet hjem igjen etter en knalløkt. Fy søren så bra den var! På tross av at det var så fullt på gymmet at det ble dirkete ubehagelig, og at alle rotet så sykt med manualene at du ikke fant det du skulle ha ble det skikkelig bra. Jeg gikk litt utenfor det egentlige programmet mitt i dag ettersom det var helt umulig å komme til to av øvelsene jeg skulle. Ingen hip thrust og rygghev på meg :'( Men det gikk veldig bra uansett. Jeg økte vekten på de fleste øvelsene, og jeg klarte faktisk like mange reps som jeg skulle med dem for det meste også. Knallfornøyd!

Desverre ingen bilder i dag da det var ubehagelig mange der. Det var virkelig som sild i en tønne. Fikk forresten prøvd Better Bodies tightsen i dag! Absolutt en ny favoritt. Fantastisk passform, finnes ikke gjennomsiktig, og skikkelig god å gå med. Neste gang jeg skal kjøpe tights blir det defintivt BB-tights i flere farger!

Nå skal jeg bare hive i meg litt (MASSE!!!!!!) mat, så skal jeg begynne å skrive innlegget med ukens treningslogg. Ha en super søndag videre!

 

#trening #styrketrening #fit #fitness #treningslogg

New in; Treningsklær

God morgen!

Dette innlegget skulle egentlig postes i går, men så punkterte jeg totalt og gikk for å legge meg. Oh well! Slik blir det jo bare noen ganger. Her er uansett de nye treningsklærne :)  Better Bodies Tights // Better Bodies Singlett // 2xu kompresjonstights // Better Bodies topp

Jeg har virkelig forelsket meg i Better bodies klærne. Jeg har enda ikke fått prøvd dem (noe jeg skal i dag!), men stoffet er utrolig mykt og godt, og det ser ut som om det er fin passform på alt. Kompresjonstightsene har jeg prøvd, og jeg er frelst. Hadde en skikkelig hard beinøkt på fredag, og jeg er utrolig nok ikke støl i det heletatt, noe jeg alltid pleier å bli. Dessuten ser en skikkelig bra ut i den.

Singletten var muligens en smule lite gjennomtenkt ettersom stedet jeg trener på har singlettforbud. Maken til teite greier... Jeg synes folk burde få trene i det de ønsker (innenfor rimelighetens grenser). Jeg får vell bare prøve å komme meg unna med det, eller eventuelt ha en hettejakke utenpå eller noe sånt. Får liksom inntrykket av at det er mer menn som singlettforbudet gjelder. Vi får se... 

#trening #innkjøp #treningsklær #betterbodies #2xu 

Mat #1

Her er litt av det jeg har spist denne uken. Regner med at det er mulig å se ut i fra bildene at søtpotet har vert en stor favoritt? Det er min nye avhengighet. Søtpotetmos er noe av det beste jeg vet fortiden.

 

Mandag: Kjøttdeig stekt med krydder med ost på toppen, søtpotetmos og grønnsaker.

 

Tirsdag: Laks! Åh, jeg elsker laks <3 Med søtpotetmos, grønnsaker og rømme til.

 

Onsdag: Tacokjøttboller av kyllingkjøttdeig, mais og brun ris. Salsa og ketchup som tilbehør.

 

Fredag: Sei! Første gang jeg har smakt det, og det var faktisk veldig godt. (Jeg er ekstremt kresen på fisk...) Smakte som torsk, bare mye bedre. Søtpotetmos og grønnsaker.

Lørdag: Biff ala Lindstrøm, bacondadler og brun ris. Tidenes random middag! Slik ble det da vi cravet bacondadler, allerede hadde planlagt biff ala lindstrøm, og på toppen av det var tomme for både poteter og søtpoteter. Jaja, godt var det uansett!

Det var litt av min matuke! Masse god mat, og litt lørdagskos.

 

#mat #kosthold #middag #muskelmat

Lørdagskos og veiedag

God morgen!

For min del startet dagen for litt over 4 timer siden. Jeg ble liggende i sengen en stund og sjekket instagram og twitter før jeg hoppet i dusjen. Etter det har det blitt litt OL-studio på skjermen, lesing av blogger jeg følger med på, samt frokost. 

I dag ble det frokost klokken 8, noe som er en time tidligere enn på treningsdager. På treningsdager trener jeg alltid fra 7.00/7.30 - 9.00, og da bryter jeg fasten med en proteinshake etter trening og spiser en stor frokost med en gang jeg kommer hjem. Lørdagsfrokosten i dag ble omelett av 2 egg med spekeskinke og ost, og en speltlompe med røkt kyllingskinke og cottage cheese. Utrolig godt!Utenom det så veide jeg meg i dag slik som jeg pleier på lørdager. Jeg veide 1 kg mindre enn forrige lørdag! Altså vekten var 83 kg. Og denne uken har jeg spist masse(MASSE!), trent 3 ganger (så langt - trening i morgen!). Dessuten er det "den uken i måneden" som medfører at jeg pleier å veie litt mer enn vanlig. Periodisk faste og styrketrening har virkelig gjort susen for vektnedgangen! Ellers så er det fint lite på agendaen for dagen. Men to ting vet jeg; hva jeg skal lage til middag, og at jeg snart skal på 7/11 for å kjøpe meg litt snop. Lørdag vet dere ;) Men først blir det litt kos med kaffe og internett.


Caffe latte fra Dolce Gusto maskinen er en stor favoritt <3
 

Senere i dag kommer det innlegg med nyinnkjøpte treningsklær + treningstilbehør, og i kveld eller i morgen tidlig kommer innlegg med bilder av middagene denne uken. Og i morgen kommer treningslogg fra denne uken. Stay tuned! :D

#trening #kosthold #vektnedgang #vekt #styrke #periodiskfaste #lørdag #smågodt #sunnmat #kaffe #omelett #styrketrening #xlife

Fredagstrening

God morgen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og fått i meg masse god mat. Jeg spratt opp av sengen kl 5, og det var trening av bein som stod på agendaen i dag, og det ble en knalløkt. Det fikk virkelig over all forventning. Jeg økte belastning på hip thrust med hele 7 kg, klarte like mange sett og reps med knebøy med 2 kg økt belastning, og følte alt i alt at det ble en utrolig vellykket økt. Og etter økten ble det en stund med bøy og tøy.Jeg hadde jo gledet meg masse til å trene med nye treningsklær i dag. Men da jeg hentet pakken min i går viste det seg at det var den andre pakken jeg hadde bestilt. Så i stede for nye treningsklær ble det nytt proteinpulver. Proteinpulveret kjøpte jeg fra x-life.no og det er Nanox Conquest-v6 med sjokoladesmak. Bra innhold, men jeg var ikke helt fan av smaken. Samboeren min likte det bedre enn meg riktignok. Det smaker langt i fra vondt, men litt for rart for min del. Satser på å kjøpe meg et annet proteinpulver med jordbærsmak når jeg får utbetaling. Det jeg hadde før var i jordbærsmak og var helt utrolig godt. 

Til frokost ble det mye det samme som vanlig, altså skiver med leverpostei og rødbete, og egg og kaviar, men i dag ble det en ny tvist. På Kiwi hadde de fått inn speltlomper, så jeg lagde meg en speltlompe i tillegg. Og en ting må jeg si; speltlompe fylt med røkt kyllingskinke og cottage cheese var helt nydelig. Jeg har aldri matpakker med meg (er aldri hjemmefra lenge nok til at jeg trenger det), men dersom jeg skulle hatt med matpakke hadde det absolutt vert fast inventar i matboksen.


Mmmm!

Ellers blir det er ganske standard dag. Om noen timer skal jeg tusle bort for å hente pakken med treningsklær på posten, og senere skal jeg lage sei til middag. Resten av kvelden blir det nok å nyte det at det er helg.

Håper aller har en super fredag.

Har du trent i dag, og hva i såfall? :) 

#trening #mat #kosthold #fredag #helg #knebøy #hipthrust #styrke #fitness #fitspo  

Up

God morgen!

Jeg våknet støl og god litt over kl. 4, og ble liggende og dra meg til kl. 5. Jeg er mer støl i den ene armen i den andre, noe som ikke gir mening ettersom jeg trente begge armer like hardt. Kanskje jeg har blitt svakere i en av armene enn i den andre i løpet av året jeg ikke trente?

Ellers så blir det egentlig en små-hektisk dag (i min standard riktignok!) i dag. Først skal jeg på sykehuset en tur, senere skal jeg møte en veninne, så skal jeg hente en pakke fra x-life på posten dersom den er komt, og så hjem og lage middag til mannen kommer hjem. Så i dag har jeg litt å henge fingrene i. Litt mer enn vanlig i det minste. Dersom x-life pakken min kommer i dag slik som jeg tror den gjør så kommer det bilder av alt på bloggen i løpet av dagen :)

Akkuratt nå sitter jeg bare og slapper av og drikker te og skal til å begynne å sminke meg om noen få strakser. Viss det er en ting jeg setter pris på så er det å ha tid til å ta det med ro om morgenen. Jeg har aldri vert noe morgenmenneske, men de siste ukene har jeg stått opp tidlig, lagt meg tidlig, og jeg trives så utrolig godt med det. Det er defintivt noe jeg skal fortsette med. For min del er det i hvertfall mye mer givende å sprette opp av sengen kl. 5 enn å sove til langt på dag.#trening #kosthold #morgen #fit #fitspo #frokost

Ukens andre treningsøkt + mat <3

God morgen!

Da har jeg fått unna ukens andre treningsøkt. Litt før kl. 5 spratt jeg opp av sengen, drakk te og slappet av litt før det bar på trening når det åpnet kl. 7. På gymmet ble det en skikkelig overkroppsøkt. Jeg fikk virkelig kjørt meg. En ting jeg definitivt har merket er at jeg er utrolig mye svakere enn jeg var før på mange øvelser. Men det er vell ikke så mye annet å forvente når en ikke har trent i det heletatt på ett år. Jeg er klar for masse hard trening fremover, så om noen uker er jeg sikkert tilbake på tideligere nivå :)

Jeg fikk også prøvd den nye 2xu tightsen min i dag, og jeg er storfornøyd. Den er utrolig god å ha på seg, hjalp faktisk på stølheten i beina (jeg ble skikkelig overrasket!), og var veldig flatterende på. Absolutt thumbs up for min del!

Etter jeg kom hjem fra trening har jeg også rukket å handle mat, planlegge dagens middag, og å spise frokost.

Før trening;

BCAA, nattlysolje og b12 tilskudd (jeg har mangel på det og får tilskudd på resept)

Etter trening;Maaaat <3 Mat smaker virkelig aller best etter trening! To supergrove skiver (sånne som du kjøper i knekkebrød-avdelingen) med leverpostei og rødbete, og med egg og kaviar. I tillegg har jeg cottage cheese og røkt kyllingfilet.

Ellers så blir det å slappe av og styre litt her hjemme i dag, hente en pakke på posten og å kokkelere litt. Mannen har lagt inn ønske om at jeg skal lage granola, samt at jeg skal lage laks til middag. Jeg tenker å poste treningslogg og et innlegg med bilder av middagene fra uken på søndag/mandag, så dere får glede dere til det :) Det er litt mer gøy å se en oppsummering enn å se alle enkeltvis tror jeg. 

Hva skjer hos dere i dag?
Håper alle har en super onsdag! 

#trening #kosthold #periodiskfaste #fit #fitness #muskelmat #mat #overkropp #styrke 

Helomvending

I dag ble det en helomvending på kostholdsfronten gitt...

Jeg satt og så på bilder av meg selv fra høsten 2012 da jeg trente og spiste masse kjøtt. Kroppen min har aldri sett bedre ut! Mens på tiden min som veganer og vegeterianer har jeg i bestefall vert tynnfeit. Det gikk vell egentlig opp for meg at jeg får ikke i meg i nærheten av nok proteiner for å kunne bli sterk og bygge muskler, samt det at jeg helt garantert ikke hadde et nok variert kosthold. Og når dessuten The China Study har blitt kritisert så heftig og tilbakevist så var det ikke så mye mer å hente på veganer-fronten for min del. Dersom jeg ikke blir syk av animalske produkter spiser jeg det mer enn gjerne for å være både sunnere, se bedre ut og få maksimalt utbytte av treningen.

Så da butikkene åpnet gikk jeg på butikken, og med hjem ble leverpostei, egg, kaviar, skinke, cottage cheese, kjøttdeig og masse annet. Så da var jeg vell kjøttetende igjen.Til frokokost ble det da det som var mitt standard ettertreningsmåltid for noen år siden; skikkelig grove skiver med leverpostei og rødbeter, og med egg og kaviar. Nam!

#trening #mat #kosthold #vegan #fitness #fitspo

Stølheten selv

God morgen alle!

Jeg har allerede vert våken i nesten to timer. På den tiden har jeg tatt meg en dusj, og fått kjent på hvor støl jeg faktisk er. Fremsiden av lårene mine er helt utrolig støle, og slik som det så ofte er med bein kommer det nok til å bli verre i morgen. Men jeg liker faktisk å være støl. Jeg er klar over at det ikke er noen sammenheng mellom å være støl og hvor bra treningsøkten var, men jeg liker det fordi jeg vet at jeg har trent og stølheten minner meg på det.

En annen ting er at jeg kjenner det skikkelig i ryggen. Jeg avsluttet treningsøkten i går med RKC planke, noe som var skikkelig hardt for hele kroppen. Men definitivt en veldig bra øvelse. 2 eller 3 ganger max og så er du helt kjørt.

I dag har jeg derimot treningsfri. Så langt har jeg ikke lagt noen konkrete planer. Jeg tror kanskje det kommer noen pakker i posten, så da skal jeg vell hente dem. Utenom det er det ikke så mye annet som skjer enn at jeg skal ta stilling til hva jeg skal spise i dag. Greit med en slapp restitusjonsdag!

 
(Gammelt bilde som er skikkelig frokost-koslig siden jeg ikke har noe bilde fra i dag)

#trening #frokost #kosthold #preiodiskfaste #fitness #fitspo #fit  

Kostholdet mitt

Tenkte at jeg kunne skrive et lite innlegg om kostholdet mitt. De første innleggene på bloggen min blir jo veldig sånn "hei, her er jeg, kom og bli kjent med meg", hehe. Men det er vell ingen annen måte å gjøre det på.

Kostholdet mitt kan vell betegnes av to begrep; vegetar og periodisk faste.

For det første så spiser jeg ikke kjøtt og det meste av animalske produkter. Dette gjør jeg både av helsemessige årsaker, og med tanke på miljø og dyrevelferd. Riktignok er det først og fremst helsen som har fokus. Jeg er ganske streng på det, uten å være nazi. Enkelt forklart så spiser jeg vegetar hjemme, for det meste vegetarisk ute, og vanlig på besøk hos andre. Jeg ser ikke på det som det helt store problemet om jeg får i meg fks litt kjøtt en gang i blandt, selv om jeg ikke vil det til daglig. Og pinnekjøtt i julen, det skal jeg ha. Så selv om jeg spiser vegansk eller vegetar 90% av tiden, så blir det litt kjøtt en sjelden gang i blandt også. Jeg drikker ikke melk (synes det er grusomt ekkelt), men andre melkeprodukter spiser jeg for det meste.

Vegansk blomkålsuppe med timian og kantareller + baguett med vegansk hvitløksmør// Tomattartar og stekt marinert tofu med alfalfa-spirer

Ellers så spiser jeg etter prinsippene for periodisk faste. Jeg har jo endel overflødig fett å kvitte meg med, og PF virker som den smarteste måten å takle problemet på. Viss du søker på "Periodisk Faste Fitnessbloggen" får du vite alt du trenger å vite om det, men grunnprinsippene er at jeg har et spisevindu på ca. 8 timer om dagen, og faster i de resisterende 16 timene. På denne måten skal du kunne gå ned i vekt og fettprosent samtidig som du opprettholder og bygger muskler. Det høres muligens helt "feil" ut for alle som har fått hørt for mye om at det er viktig å spise mange små måltider eller at å faste stopper forbrenningen. Det er ikke tilfelle i hvertfall. Dessuten er det lekende lett for min del. Jeg har aldri vert noe frokostmenneske, så jeg åpner ikke spisevinduet før litt utpå dagen. Og etter det så spiser jeg ønsket mengde mat og antall måltider innen 8 timer. 

Viss vi skal ta dagen i går som eksempel så åpnet jeg spisevinduet med frokost kl. 12. Så spiste jeg middag kl. 16, og et "mellommåltid" før spisevinduet stengte kl. 20. 

For min del er dette mye enklere enn å spise lite og ofte. Jeg hater virkelig å spise og aldri føle at jeg er mett. Da foretrekker jeg heller å spise meg skikkelig mett ønsket anntal ganger innenfor vinduet, og faste resten av døgnet. Og nei, jeg blir faktisk ikke sulten av det heller. Kroppen omstiller seg til andre spisemønster i løpet av noen dager. Men PF betyr ikke det at du kan spise sinnsyke mengder mat uten å tenke deg om. Skal du ned i vekt, må du likevel ha kaloriunderskudd.

 

Taco laget med TVP i stede for kjøttdeig // Falaffel, tomattartar, hvitløkfyllte oliven, vegansk hjemmelaget tzatziki og hummus

Ps! Dette innlegget er hva jeg gjør og hva som fungerer for meg. Jeg er ingen ekspert. Det er opp til hver enkelt å finne ut hva som fungerer for deg ;)

 

#trening #kosthold #vegan #periodiskfaste #faste #mat #matlaging #fit 

Dagens ettertreningsmåltid

Beinøkten ble knallbra. Jeg ble så kake i beina at jeg slet noe veldig med å gå ned noen trapper etterpå. Jeg ga virkelig alt jeg hadde i knebøy, hip thrust og hip abduction. Dere skulle ha sett grimasene mine under sistenevnte! Er glad for at ingen så ansiktet mitt for å si det slik!

Før trening tok jeg en dose BCAA (siden jeg driver med PF), nattlysolje og b12-tilskuddet mitt. Og etter trening ble det cottage cheese med hjemmelaget sukkerfri granola og en YT til. Jeg har ikke kjøpt meg proteinpulver enda, så jeg fikk ty til YT. Definitivt ikke førstevalget, men det å få i seg endel protein kjapt etter trening ble prioritert.


Muskelmat!

Uansett, nå er det på tide for meg å ta meg en tur i dusjen. Jeg ble så utrolig svett av dagens trening at det  ikke skulle vert mulig.

 

#trening #mat #kosthold #fit #bergen #muskelmat

Early to bed, early to rise...

God morgen!

Klokken er 6:15 og jeg har allerede vert oppe i over en time. I løpet av den timen har jeg drukket te, sjekket blogger jeg følger med på, sminket meg og sett noen youtube-filmer. Gymmet åpner om 45 min, så kommer jeg nok til å være på plass der rimelig rett etterpå. Jeg er skikkelig klar for en skikkelig legday. Tro meg, jeg kommer ikke til å klare å gå skikkelig på en uke. Hehe, men slik skal det være ;)

Planen for i dag er som sagt legday, og det inkluderer for min del disse øvelsene;

Knebøy

Hip Thrust

Hip Abduction

Reverse Hyper

Tåhev

 RKC Planke

 

Litt mer te, så skal jeg finne treningsklærne mine og komme meg ut døren. Elsker å stå opp så tidlig. Får jo så utrolig mye utav dagen! 

#trening #workout #fit #kosthold #legday #øvelser #treningsprogram 

 

Klar for ny uke

Denne helgen har vert veldig rolig for min del. Jeg og samboeren har hatt treningsfri, og vi har stortsett bare slappet av og kost oss. Jeg synes det er viktig å kunne kose seg med mat. Men alt i moderasjon selvsagt. Jeg personlig koste meg med litt smågodt i går. Kostholdet mitt i ukedagene er egentlig like bra i både ukedager og helg, men på lørdager pleier jeg å unne meg litt smågodt.

Farris og smågodt altså  <3

Ellers så har jeg og mannen vert på middag hos foreldrene hans også. Trenger jeg i det heletatt å si at det var en gigantisk utskeielse i forhold til normen? Jeg er så mett at det er rett før jeg triller av gårde...  Men jeg syes det er viktig å ikke gå glipp av det sosiale selv om en er litt nazi på mat hjemme. Det er viktig å kunne kose seg med mat med andre :)

Nå er jeg veldig klar for mandag og ny uke. Denne uken tenker jeg å få trent to ganger, spise sunt slik som jeg pleier, fortsette med PF for å se om det har noen effekt, samt å veie meg på lørdag. Lørdag er den faste weigh-in dagen min ettersom jeg da har hatt 5 dager med bra veldig bra kosthold samt minst to treningsøkter.

Flere enn meg som er klar for ny uke? 

Tips; Min favorittshaker!

Tenkte jeg kunne lage en innlegsserie om mine favoritter innen treningsutstyr. Det gjelder egentlig alt fra shakere til treningsklær. Jeg liker selv veldig godt å lese hva av treningsutstyr andre er fornøyd med. Da vet en bedre hva en burde kjøpe når en trenger noe nytt selv!

En shaker er jo i utgangspunktet ikke noe spesielt spennende. Det viktigste er jo at det er mulig å blande ut proteinpulver i den, og "that's it". Min favorittshaker er SmartShake. Den er ikke bare en shaker, men har også to rom under selve shakeren til å ha fks kosttilskudd i. Dette er utrolig greit viss du har kosttilskudd du skal ta rett før/under/etter trening. Det jeg har pleid å gjøre er å ha (ris)melk i shakeren, proteinpulver i ett av rommene og rapidburn i det andre. (Bruker ikke rapidburn lenger. Tror det er noe tull, og bortkastede penger) Jeg har også hatt fks nøtter i rommet under som en liten snack før/etter.

På den måten kunne jeg ta kosttilskudd rett før jeg trente, og jeg hadde en helt fresh proteinshake å drikke rett etter trening. Proteinshaker blir ikke så gode av å være blandet ut over lengre tid, så sånnsett er den gull verdt. Du slipper å ha med pulveret i egne bokser eller poser, og slipper massevis av søl. Du trenger heller ikke ha på de ekstra rommene dersom du skal bruke den hjemme fks. Da er den bare en shaker med perfekt størrelse og kul farge. Den er forresten også veldig god til å løse opp alle klumpene når du shaker.Shakeren kommer i mange forskjellige farger. Jeg har den da selvsagt i rosa. Du får den blant annet HER (link). Linken er selvsagt ikke sponset. Alvorligtalt, jeg startet bloggen i går! :P

 

#trening #fit #xlife #shaker #smartshaker 

The beginning

Det er flere grunner til at jeg har bestemt meg for å starte blogg om trening. For det første er det nok motivasjon. Jeg er allerede egentlig veldig motivert, men en blogg er en fantastisk ting for å holde det gående. Dessuten er det jo en liten mulighet til å hjelpe noen andre over dørstokkmila. Og å kunne være til hjelp og inspirasjon for andre er uvurderlig. Ellers så er det også det å kunne se fremgangen sin gjennom både treningslogg og bilder. Det er litt vanskelig å "laste opp" bilder til den lille boka som jeg har med på gymmet for å skrive opp treningsøktene mine i. Utenom det så er det utrolig gøy å lese blogger om trening og kosthold, så jeg håper jeg har noe å bidra med på den fronten.

Utenom det  så kan jeg vell komme med litt bakgrunsinfo.

Jeg er 19 år, bor i Bergen, og er fortiden i veldig dårlig form. Eller, kanskje ikke veldig, men ganske. Jeg har trent aktivt for inntil et år siden da jeg sluttet. Uvist hvorfor, men min teori er at jeg ble litt overarbeidet med alt det andre jeg drev på med på den tiden. Så nå har jeg ikke trent noe som helst på ganske nøyaktig ett år. På den tiden har jeg gått opp 12 kg *grøsser* (de fleste av dem siden midten av oktober) og blitt veldig mye svakere.

Målet fremover blir først og fremst å trene 2-3 ganger i uken, bli sterkere, gå ned i vekt og fettprosent, og bli fornøyd med kroppen min.

Stats:

Høyde: 168 cm
Vekt: 84 kg  

Mål:

Jeg ønsker å gå ned til å veie mellom 60kg og 55kg samtidig som jeg skal bli sterk og gå ned noen klesstørrelser.

(Bildet er fra 2012)

Så bloggen kommer til å handle om trening og kosthold, men sikkert med noen innslag av andre ting.

 

#trening #fit #fitspo #strong 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits