Innkjøp

New in; BCAA med vannmelonsmak og Kreatin

 Dette hentet jeg på posten på tirsdag!

Jeg har allerede prøvd beggedeler. Kreatin skal inntas hver dag, mens BCAA skal inntas før og under fastende styrketrening. Jeg trener da fastende alltid untatt viss jeg trener på søndager da gymmet åpner ganske sent. Så på torsdag blandet jeg beggedeler sammen i en shaker, og drakk ca. halvparten før trening, og andre halvdel i begynnelsen av treningsøkten.

Smaken var faktisk veldig ok. Det smaker selvsagt ganske kunstig, og har en litt merkelig ettersmak, men det er overhodet ikke noe som er vanskelig å få ned. Smaker egentlig ganske likt på fun light saft synes jeg. Forresten! Bruk en egen shaker/flaske til dette. Det setter nemlig smak og lukt i flasken/shakeren, og jeg vet i hvertfall at jeg ikke har så lyst på innslag av vannmelon når jeg drikker sjokolade-shaken min ;)

I boksen med kreatin er det nok til 200 dager, mens i BCAA'en er det nok til 60 treningsøkter. Med andre ord har jeg både BCAA og kreatin ganske lenge.

Begge er kjøpt hos x-life.no

#kosttilskudd #bcaa #kreatin #ultimatenutrition #xlife #preworkout #trening 

New in: BCAA, proteinpulver og flaske

God morgen!

Som dere ser ut i fra overskriften så er dette et innkjøps-innlegg. Denne gangen klikket jeg hjem proteinpulver, BB flaske og BCAA.

Nanox Conquest-v6 erteprotein // Better Bodies flaske // Nanox BCAA-1000

Proteinpulveret det smakte dritt. Enkelt og greit. Erteprotein med sjokoladesmak var virkelig ikke noe for meg. Samboeren min synes det var litt bedre enn jeg synes, så han skal få lov til å overta det. Det skal likevell sies at han har en høyere terskel for hva han klarer å få ned.

Ellers så er det vell ikke så mye å si om flasken og BCAA'en. Har riktignok bestillt en annen BCAA også, da denne var en smule overpriset. Denne gir 24 doser for 229,- (dermed 9,50,- per dose). Den nye jeg har bestillt gir 60 doser for 399,- (dermed 6,65,- per dose). Sistenevnte er dessuten i pulverform og smaksatt så jeg kan blande den med kreatin. Men jeg synes uansett at det er greit å ha en i tablettform også dersom jeg ikke skulle gidde å drikke det pulveret en dag eller viss jeg skal ut og fly og vil ha med BCAA fks. 

#innkjøp #kosttilskudd #trening #styrketrening #fit #fitness

New in; Treningsklær

God morgen!

Dette innlegget skulle egentlig postes i går, men så punkterte jeg totalt og gikk for å legge meg. Oh well! Slik blir det jo bare noen ganger. Her er uansett de nye treningsklærne :)  Better Bodies Tights // Better Bodies Singlett // 2xu kompresjonstights // Better Bodies topp

Jeg har virkelig forelsket meg i Better bodies klærne. Jeg har enda ikke fått prøvd dem (noe jeg skal i dag!), men stoffet er utrolig mykt og godt, og det ser ut som om det er fin passform på alt. Kompresjonstightsene har jeg prøvd, og jeg er frelst. Hadde en skikkelig hard beinøkt på fredag, og jeg er utrolig nok ikke støl i det heletatt, noe jeg alltid pleier å bli. Dessuten ser en skikkelig bra ut i den.

Singletten var muligens en smule lite gjennomtenkt ettersom stedet jeg trener på har singlettforbud. Maken til teite greier... Jeg synes folk burde få trene i det de ønsker (innenfor rimelighetens grenser). Jeg får vell bare prøve å komme meg unna med det, eller eventuelt ha en hettejakke utenpå eller noe sånt. Får liksom inntrykket av at det er mer menn som singlettforbudet gjelder. Vi får se... 

#trening #innkjøp #treningsklær #betterbodies #2xu 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits