Hverdag

Siden sist...

Blogging havner vist litt i bakerste rekke føler jeg. Det er absolutt ikke meningen, men siden jeg logger alle øktene mine på FB-forumet i loggboken min så blir det litt merkelig å logge her og. Så dersom dere vil følge med på økter og sånt klikk HER

Ellers så går det vel egentlig mye det samme. Denne uken trente jeg 4 ganger. Jeg var egentlig tenkt å trene i dag også, men så husket jeg på hvor forferdelig mye folk det er i hele åpningstiden i helgen. Så da hopper vi over dagens økt, og trener som vanlig mandag-fredag i stede. Så får jeg heller rulle litt her hjemme.

I matveien har det blitt mye fisk og søtpotetmos. Jeg har spist søtpotet nesten hver dag. Søtpotetmos er virkelig en stor favoritt fortiden. Det er jo så utrolig godt!Utenom den ganske så vanlige uken så har jeg også fått meg litt nytt treningstøy. Mulig jeg poster bilde senere, for jeg er veldig fornøyd med 2 av 3 ting.

Men nå skal jeg feire lørdag med iskald cola zero i glasset og litt smågodt som inngår i dagens kaloribudsjett. Håper alle får en fin helg!

 

#trening #fitness #muskelmat #mat #kosthold #klær #styrketrening #markløft #loggbok #fitnessbloggen 

Ut på tur, aldri sur

I dag er jeg på reisefot. Jeg skal være borte i ca. en uke, så da blir det desverre dårlig med trening, kosthold og blogging. Jeg håper på å få skvist inn 1-2 økter denne uken, så jeg krysser fingrene for det. Kostholdet kommer nok til å gå på en liten smell da jeg ikke egentlig har noen kontroll over hva jeg spiser. Selvsagt velger jeg frokost og lunch selv, men til middag spiser jeg det som blir servert. Får heller ikke talt kalorier slik som jeg har begynt med. Føler det blir litt for sært å dra frem kjøkkenvekta når jeg forsyner meg slik som jeg kan gjøre på privaten i mitt eget hjem.

Satser uansett på at det ikke har så mye å si for treningen, men det har gjerne litt å si for vektnedgangen. Men det har jeg alltid muligheten til å ta igjen. Når jeg kommer hjem igjen har jeg i hvertfall helt 100% sikker fulle glykogenlager som jeg kan nyte godt av ved treningsøktene fremover.

Her er forresten mine flyplass-survival-favoritter:

 

Treningsforum er virkelig ett av de beste bladene å kjøpe på reise for min del. Kjøper jeg typiske jenteblader ser jeg nesten bare på bildene fordi alle artikklene er så grusomt uinteressante. Jeg har nå sittet her i 1,5 time, og har fremdeles ikke blitt ferdig med bladet. Alt som står er faktisk utrolig gøy og interessant å lese, i tillegg til at det er utrolig inspirerende og motiverende. Det er så utrolig mange dyktige folk med! Og etter å ha lest intervjuet med Lone Norås må jeg si jeg har fått meg en ny inspirasjonskilde. Hun virker jo som en så utrolig hyggelig og ikke minst dyktig jente! Det lyser jo av flott personlighet av jenta, dessuten har hun kommet veldig langt innen fitness på tross av sin unge alder. Hehe, det er litt morsomt å se opp til noen som er yngre enn meg.

Men men, jeg får vell lese videre og satse på å komme meg avgårde snart.

Håper alle har en super lørdag!!! 

#trening #fitness #reise #fly #kosthold #muskelmat #styrketrening

27.02.14

Hei på dere!

Beklager fraværet! I går hadde jeg treningsfri og tidenes skallebank. Uvisst hvorfor, men veldig irriterende. I dag våknet jeg med litt små-vondt i hodet, men jeg dro på trening, og følte meg faktisk mye bedre med en gang. I dag var det overkroppsøkt på programmet, noe som var veldig gøy. Jeg liker egentlig veldig godt å trene bein, men jeg kjenner jeg gruer meg litt til bulgarsk utfall i morgen allerede... Kjipt med sånne hat-øvelser.

På trening i dag gikk det supert. Jeg økte i alle øvelser! Ganske sykt, sant? Økte ikke vekten i alt, men det jeg ikke økte belastningen på økte jeg reps på. Mest stolt er jeg da av å ha økt med 1kg på hver manual i benkpress. Det var egentlig ikke planen, men det var noen jenter som hadde giftet seg med 8kgs manualene, så da hoppet jeg i det og tok 9 kg. Det var tungt, men utrolig tilfredsstillende og overraskende at jeg klarte så mange reps som jeg faktisk gjorde når jeg hadde økt.

Jeg hadde ikke så veldig lyst på typisk middag i dag, så da ble det proteinpannekaker i stede. Nam!

 Nå skal jeg snart legge meg så jeg er klar for morgendagens beinøkt. Natta!

#trening #kosthold #muskelmat #mat #styrketrening #løftertøft #fitness #fit  

Never skip leg day

Hei!

Nok en bra treningsøkt unnagjort! På gymmet var det helt utrolig rotete i dag. Det var virkelig bare helt forferdelig. Ingen verdens ting var der det skulle være. Og det meste lå faktisk på gulvet. Folk må virkelig begynne å rydde opp etter seg. Det ødelegger så utrolig mye for alle andre som trener der. Tross rotet fikk jeg trent ganske bra, deriblant markløft, hipt thrust, bulgarsk utfall, og endel annet. Løft er tøft! 


Hjemme ble det proteinpannekaker. Surprise surprise! Hehe, blir det litt ofte ja. Men det er jo både godt og sunt, så da er det jo bare å kjøre på spør du meg. På pannekakene hadde jeg sukkerfritt jordbærsyltetøy og brunost. Ingen skal få ta brunosten min fra meg, så det så.Nå skal jeg hoppe i dusjen en tur og lakke neglene etter det. Laters!

#trening #kosthold #mat #muskelmat #markløft #hipthrust #utfall #bulgarskutfall #styrketrening #legday 

Overkroppsøkt 24. februar

God formiddag!

Håper alle har en super dag så langt. Jeg begynte dagen min med trening, noe som var helt utrolig deilig. På trening i dag presterte jeg faktisk overraskende bra. Tror kanskje det kan ha noe med at jeg spiste litt ekstra mye carbs i helgen, i tillegg til at det sikkert er litt kreatinen. Jeg hadde i hvertfall helt klart "det lille ekstra" å gi under hver eneste øvelse. Kjempegøy! Spesiellt gøy var det å klare 33 kg 3x10 i nedtrekk. Dette hadde jeg nemlig ikke sjangs på forrige overkroppsøkt.

Dersom du vil se komplett treningslogg finner du det her: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/fra-overvektig-til-fit.28008/ 

Etter trening så var det rett hjem og lage mat. Jeg endte opp med å spise speltlomper med røkt kalkun og cottage cheese. I utgangspunktet var planen proteinpannekaker, men jeg hadde bare lyst til å hive i meg noe raskt ettersom jeg ville komme meg i dusjen raskest mulig.


Og helt til høyre er også en lompe med CC, kanel og litt sukker. Det er så utrolig godt som en slags dessert!

Nå skal jeg bruke resten av dagen til å slappe av og lade opp til morgendagens økt. Da er det nemlig bein som står på planen. Gruer meg til bulgarsk utfall allerede! Aldri trent noe som er så tungt som det før...

-Har du trent i dag?

#trening #kosthold #mat #muskelmat #styrketrening #fitness #fit 

Helgekos

Hei!

Håper alle har en fin helg så langt!

Jeg har i hvertfall kost meg veldig så langt. I går trente jeg bein, og var ute og spiste om kvelden.  I dag har jeg treningsfri og har kost meg her hjemme i stede. Lørdag betyr snop, så jeg har kost meg masse med en skål smågodt, og jeg har nettopp spist speltlompepizza til middag. Utrolig godt! Jeg lagde jo alt for mye mat, men regner med restene går med enten som kvelds, eller til lunch i morgen... 

Klarte bare to...

Ellers så har jeg treningsfri i dag og i morgen. Og vet dere hva? Jeg kjeder meg noe helt utrolig mye. Jeg er så støl at jeg tror ikke trening hadde vert noe gøy eller givende uansett, men det er så kjedelig med treningsfri uansett. Kanskje jeg skal tøye litt? Skulle ønske jeg hadde en masasjerulle... Gleder meg til trening igjen på mandag!

Gårsdagens treningsøkt så slik ut:

Hip Thrust: 2x10 40kg 1x10 42,5kg

Bulgarsk utfall: 2x10

Beinpress: 3x10 35kg

Hip Abduction: 3x10 105

Tåhev: 1x10 45 3x10 55

Rygghev: 3x10 15kg

Jeg trente bulgarsk utfall for første gang, og fy søren det var tungt... Jeg brukte kun kroppsvekt, og jeg klarte bare to sett på hvert bein. Og da var jeg virkelig helt gåen. Aldri blitt så sliten, svett, og kjent en øvelse så  mye i beina som denne. Denne blir en fast del av treningsprogrammet fremover, det skal være sikkert. Spesielt siden den er et godt alternativ til knebøy (som jeg ikke får til).

Men nå skal jeg se masse søppel på tv, drikke cola zero og ta livet med ro. Og kanskje tøye litt...

Håper alle har en super helg! 

#trening #muskelmat #kosthold #fitness #knebøy #utfall #mat #styrke #styrketrening  

Overkoppsøkt 20.feb

Håper alle har en strålende dag så langt, for det har i hvertfall jeg!

Jeg startet dagen min på trening i dag. Ingen dager er så bra som de som blir startet der. På planen i dag var det overkropp, og da var det selvsagt akkuratt det det ble. På gymmet var det faktisk ganske romslig med tanke på at det ikke var så mye folk. Alltid et pluss! Ellers så ble det nok en knalløkt. Jeg presset meg virkelig til det ytterste, akkuratt slik som det skal være. Jeg er veldig fornøyd med dagens prestasjoner alt i alt. Favorittøvelsen på overkropp for tiden er forresten benkpress med manualer. Det er bare så utrolig gøy! Sikkert fordi jeg bare ikke var noe flink til det før, og jeg i løpet av de siste ukene har økt mye i belastning og føler virkelig jeg får det til. Gøy, gøy, gøy....

Etter trening ble det som vanlig mat. Ettersom jeg PF'er så liker jeg å spise middag til frokost. Altså, jeg spiser dagens største måltid etter fastet styrketrening. Etter det så spiser jeg 1-2 mindre måltider i løpet av ettermiddagen/kvelden. Synes bare virkelig at det funker utrolig bra for meg. Da vet jeg at musklene får mer enn nok påfyll etter trening, og jeg slipper å være kvalmt mett når jeg skal sove. Win-win med andre ord. Til dagens frokost stekte jeg en halv pakke kjøttdeig av svin med masse godt krydder, og la på litt ost, og i tillegg kokte jeg 100g fullkornspasta som jeg spiste med litt pesto i. Nam nam! Til dagens resisterende måltider blir det nok enten speltlomper med noe godt i eller havregrøt med protein. Vi får se!

Håper alle har en strålende dag!
Har du trent i dag?
 

#trening #fitness #kosthold #mat #muskelmat #løftertøft #protein #proteinpulver #nike #betterbodies

Trening 19.02.14

God morgen!!!

Dere merker kanskje allerede at jeg har en strålende dag?

Dagen min startet kl. 6:30. Etter å ha slengt på oss treningsklær bar det på trening, og vi var på plass på gymmet kl. 7:30. På trening ble det blant annet markløft og hip thrust. Alt i alt ble det en skikkelig bra bein-økt. Hurra for det!  Da jeg kom hjem lagde jeg meg proteinpannekaker... "Bare" tredje dagen på rad jeg spiser det til frokost. Hehe... Det er sunt, så da er det lov sant?

Ellers så er jeg stortsett ferdig med det jeg skal gjøre i dag. Og det allerede kl. 11! Skal riktignok levere en pakke på posten samt gå meg en tur. Men det er alt. Klar for å slappe av og nyte resten av dagen. Samt å nyte det at det er helt nydelig vær her i dag.

Håper alle har en super dag! 

 

#trening #styrketrening #løftertøft #markløft #hipthrist #kosthold #mat #muskelmat

 

Treningsfri og proteinpannekaketårn

Det ble vist bloggfri i noen dager. Whops!

Søndag utgikk økten ettersom det bare er utrolig lite praktisk å trene på søndager der vi trener. Det åpner veldig sent på dag, og det er fullt hele åpningstiden. Dessuten så er det så mange på trening på søndager at du kan bare glemme å komme til. Nesten så jeg angrer litt på at jeg meldte meg inn der, men det er tross alt beste stedet i byen å trene styrke... Oh well! Får håpe det blir litt mindre folk etterhvert som alle de med nyttårsforesettene gir seg.

I går ble det derimot en skikkelig bra overkroppsøkt. Jeg økte vekten i benkpress, nedtrekk og skulderpress. Veldig gøy! I dag er jeg super-støl i brystet og magen.

Til frokost i dag lagde jeg mitt nye favorittmåltid, nemlig proteinpannekaker. Det er så utrolig godt!!! Regnet meg til at hele røren som gir 6 pannekaker inneholder 72 gram protein. 12 gram protein per pannekake med andre ord. Absolutt godkjent! Skikkelig muskelmat.3 luftige gode pannekaker med sukkerfritt jordbærsyltetøy... Nam <3 Elsker det at det ble skikkelig "amerikansk høyde" på dem.

Ellers så er det treningsfri i dag. Jeg hadde egentlig tenkt å trene, men jeg er ikke helt i form i dag. Jeg sov helt utrolig dårlig i natt, og i tillegg så føler jeg meg litt slapp. Men i morgen er jeg klar for legday. Gleder meg allerede. 

#trening #legday #pannekaker #proteinpannekaker #muskelmat #kosthold #styrketrening 

Mislykket Valentines og legday

Hei!

Håper alle fikk en fin Valentines i går! For våres del gikk vell egentlig alt galt. Vi gikk på trening om morgenen, men mannen ble dårlig, så vi gikk hjem før vi fikk trent en eneste øvelse. Hjemme skulle jeg lage ostekake som ble en total fiasko. Vi skulle lage middag, og absolutt alt ble mislykket. (Dårlig biff, for lite stekte poteter) Og jeg ble dårlig rett før vi skulle på kino på ettermiddagen. På tross av mye motgang kom vi oss på kino, og koste oss masse resten av kvelden. Vi så "The Wolf of Wall Street" på kino. Beste filmen jeg har sett siden jeg så "The Intouchables" i fjor tror jeg. Den varte jo i ca. 3 timer, og jeg må si at jeg kjedet meg ikke et sekund. Fantastisk skuespill, utrolig bra arbeid med filming og klipping, og utrolig bra regissert. Den filmen skal jeg faktisk kjøpe på dvd for å støtte dem ekstra. Seriøst, helt fantastisk film.

I dag har det derimot gått bedre. Vi stod opp kl. 8, satt og slappet av litt, og gikk på trening litt etter kl 10. Det var gårsdagens ugjennomførte bein-økt som skulle bli tatt, og jeg må virkelig si den gikk bra. Jeg trente markløft for første gang, og det gikk kjempebra. Det falt meg overraskende naturlig, og jeg klarte faktisk å trene med 30 kg på første økt med det. Jeg synes i hvertfall det er ganske bra. Og jeg kjenner jeg lett kan øke neste gang. Dessuten økte jeg på Hip Thrust og Hip Abduction. Hurra for det!

På veien hjem ble det en Questbar og proteinshake til ettertreningsmåltid/frokost, og noen timer senere har vi nå spist "Cowboy-frokost" til middag. Og fy søren det var godt...


 Egg, bacon, småpølser, tomatbønner....Mmmm! Jeg måtte riktignok legge vekk den ene toasten der. Litt mye mat ja!

 Ellers så blir det nok trening i morgen og i overimorgen og. Overkroppsøkt i morgen, og beinøkt på mandag. Overkroppsøktene har blitt favorittene mine, så jeg gleder meg masse.

Forresten siden det er lørdag i dag: Vekten min i dag var 82,9. Altså jeg har i såfall gått ned 100 gram. Jeg tror riktignok det er ganske unøyaktig. Jeg begynte nemlig med kreatin denne uken, og det er vanlig å legge på seg 1-3 kg i vann i musklene av det. I tillegg så spiste jeg virkelig mye snop på kinoen kvelden før. Så denne uken er det nok litt "tulletall". Regner med å ha gått ned noe mer innen neste lørdag ;) 

#trening #valentines #muskelmat #kosthold #styrketrening #bøyergøy #kino 

Torsdag 13. februar

Hei og hopp!

Dagen min startet kl. 6, og ca. 8:30 hadde vi kommet oss på trening. Før trening drakk jeg den nye BCAA'en min blandet med kreatin. BCAA'en har vannmelonsmak, og smakte faktisk veldig ok. Selvsagt smakte den kunstig, og hadde en litt funky ettersmak, men absolutt ikke noe jeg slet med å få i meg. Men jeg anbefaler på det sterkeste å bruke en egen shaker til dette. Det setter vannmelon-lukt på shakeren nemlig, uansett hvor godt du vasker den. Ikke så farlig, men jeg liker best proteinpulveret mitt uten vannmelon-smak, så jeg brukte x-life shakeren min til BCAA og Kreatin (noe jeg kommer til å gjøre fast), mens jeg bruker Smartshake'en min til proteinpulver som vanlig.


Rosa på farge, og smaker veldig likt fun light saft. Veldig ok før og under trening!

På trening i dag var det klart for overkroppsøkt. Jeg gav virkelig alt jeg hadde, og økte vekten i bla omvendt flyes. Og neste gang er jeg klar for å øke i benkpress. Utrolig gøy! Etter jeg var ferdig med overkroppsøvelsene skulle jeg over på fokusøvelser som de neste ukene er rumpe. Men alle 5 knebøystativene og hele området rundt var tatt opp av ?svømmere? (de gikk med svømmeklub-t-skjorter). Har møtt på dem hver trening denne uken. Tror enkelt og greit at de trener annenhver dag, samtidig som meg. Skal gå konsekvent inn for å ikke trene samme dager som dem, for da er det bare å glemme å komme til. De er en hel gjeng som trener mellom settene til hverandre, og breier seg på halve gymmet. Så det ble ingen Hip Thrust på meg i dag. Fikk gjort Hip Abduction, men det er desverre ikke like effektivt uten Hip Thrust i tillegg. 

Dere aner virkelig ikke hvor utrolig provoserende det var. Jeg kokte virkelig inni meg. Slik blir jeg når jeg ikke får trent det jeg vil :P Så jeg tenker å legge bein-økten min til i morgen i stede for overimorgen så jeg faktisk får trent det jeg skal, og ungått dagene de trener. Satser på at det blir bra. Da trener jeg fast mandag-onsdag-fredag-søndag hver uke, fremfor annenhver dag slik som jeg har gjort. (Får da søndag og mandag på rad, men det er ikke noe problem)

På vei hjem fra trening ble det innkjøp av litt matvarer. Vi skal ha indisk til middag i dag, så vi trengte bla. kylling og fløte. Men det var egentlig ikke det som var poenget. Speltlomper var poenget. Vi er begge så glade i det at det går noen pakker i uken. Så vi kjøpte et lite speltlompetårn...

Og dagens ettertreningsmåltid ble som følger;


3 speltlomper, fra venstre: 1 med snøfrisk og stranda skinke, 1 med røkt kalkunskinke og CC, og 1 med hamburgerrygg, snøfrisk og CC. Og camembert på siden <3 Intatt i pysjamas med reinsdyr og hjerter på...


Slik har altså dagen min vert så langt. To store thumbs up for en veldig bra overkroppsøkt! 

Har du trent i dag?

 #trening #kosthold #styrketrening #muskelmat #mat #speltlompe #BCAA #kreatin #proteinpulver

Treningsfri onsdag

God onsdag!

I dag er det treningsfri her i huset, så vi har egentlig bare levd livet som grønnsak på sofaen. I går trente jeg bein og rumpe, og jeg må virkelig si jeg kjenner det i rumpa i dag. Hip Thrust og Hip Abduction er virkelig fantastiske rumpeøvelser. Spesielt førstenevnte som er min nye favorittøvelse. Det er jo så gøy og effektivt! (Selv om det ser litt dumt ut når en driver på...)

Ellers så hadde vi kjærestedag ikke så lenge siden, og feiret i dag med en biffmiddag. Pampas-biffen til Rema 1000 er virkelig den beste altså. Slår norsk biff ned i støvlene på kvalitet.


Biff med potetbåter, soppsaus med ekstra sopp og ovnsbakte grønnsaker er virkelig godt...

Ellers så er jeg veldig klar for en skikkelig overkroppsøkt i morgen tidlig. Hadde lett løpt av gårde for å ta den i dag, men jeg missliker sterkt å trene med masse mat i magen, så det får bli i morgen slik som planlagt. Dessuten trenger jeg en dag restitusjon før jeg trener hip thrust igjen. (Trener rumpe hver økt 4 uker fremover nå. Her skal det bygges rumpemuskler!)

Så resten av kvelden er vel egentlig ganske innholdsløs. Mannen har en date med ps3'en sin, og jeg finner sikkert noe spennende på internett.

Håper alle har en super onsdag!
 
#trening #treningsfri #restitusjon #kosthold #mat #muskelmat #onsdag #kjærestedag  

Super legday

Hei!

Litt sent blogginnlegg fra min side i dag, men jeg har virkelig vert på farten helt siden jeg stod opp.

Først på dagen ble det en helt knall beinøkt. Jeg fikk trent masse bra, og økte (igjen!) vekten på flere øvelser. Veldig gøy å begynne å trene igjen etter lang tid. Da går det så raskt oppover. Jeg har funnet ut at jeg har helt grusom utførelse på knebøy. Får prøve med noe under hælene neste gang og se om det går bedre. Jeg kommer liksom ikke langt nok ned og bruker ryggen for mye. Tror jeg er anatomisk ukorrekt :P Neida, men det er faktisk umulig for meg å gjøre det riktig uten noe hjelp tydeligvis.

Øvelsene jeg var igjennom i dag var:
-Knebøy
-Hip Thrust (økte vekt!)
-Hip Abduction
-Reverse Hyper
-Tåhev 

Ellers så ble det rett hjem og spise en stor frokost før jeg dro videre på en legetime. Mens jeg var der fikk jeg melding om at jeg hadde fått pakke fra x-life, så da fikk jeg hentet den på veien hjem. I pakken var det keratin (pulver) og BCAA med vannmelonsmak (pulver). Gleder meg til å begynne å ta kreatin. Satser på å få gode effekter av det.

Etter jeg kom hjem utpå ettermiddagen var det bare å slenge sammen en rask middag som vi spiste mens vi så OL. Det ble litt enkelt i dag i og med at vi skal ha biff i morgen og vi måtte lage noe litt kjapt.  Så da ble det kjøttdeig med ost og søtpotetmos. Ikke det mest fancy vi kunne disket opp med, men absolutt godt.#trening #legday #muskelmat #kreatin #periodiskfaste #kosthold #mat 

Lørdagskos og veiedag

God morgen!

For min del startet dagen for litt over 4 timer siden. Jeg ble liggende i sengen en stund og sjekket instagram og twitter før jeg hoppet i dusjen. Etter det har det blitt litt OL-studio på skjermen, lesing av blogger jeg følger med på, samt frokost. 

I dag ble det frokost klokken 8, noe som er en time tidligere enn på treningsdager. På treningsdager trener jeg alltid fra 7.00/7.30 - 9.00, og da bryter jeg fasten med en proteinshake etter trening og spiser en stor frokost med en gang jeg kommer hjem. Lørdagsfrokosten i dag ble omelett av 2 egg med spekeskinke og ost, og en speltlompe med røkt kyllingskinke og cottage cheese. Utrolig godt!Utenom det så veide jeg meg i dag slik som jeg pleier på lørdager. Jeg veide 1 kg mindre enn forrige lørdag! Altså vekten var 83 kg. Og denne uken har jeg spist masse(MASSE!), trent 3 ganger (så langt - trening i morgen!). Dessuten er det "den uken i måneden" som medfører at jeg pleier å veie litt mer enn vanlig. Periodisk faste og styrketrening har virkelig gjort susen for vektnedgangen! Ellers så er det fint lite på agendaen for dagen. Men to ting vet jeg; hva jeg skal lage til middag, og at jeg snart skal på 7/11 for å kjøpe meg litt snop. Lørdag vet dere ;) Men først blir det litt kos med kaffe og internett.


Caffe latte fra Dolce Gusto maskinen er en stor favoritt <3
 

Senere i dag kommer det innlegg med nyinnkjøpte treningsklær + treningstilbehør, og i kveld eller i morgen tidlig kommer innlegg med bilder av middagene denne uken. Og i morgen kommer treningslogg fra denne uken. Stay tuned! :D

#trening #kosthold #vektnedgang #vekt #styrke #periodiskfaste #lørdag #smågodt #sunnmat #kaffe #omelett #styrketrening #xlife

Up

God morgen!

Jeg våknet støl og god litt over kl. 4, og ble liggende og dra meg til kl. 5. Jeg er mer støl i den ene armen i den andre, noe som ikke gir mening ettersom jeg trente begge armer like hardt. Kanskje jeg har blitt svakere i en av armene enn i den andre i løpet av året jeg ikke trente?

Ellers så blir det egentlig en små-hektisk dag (i min standard riktignok!) i dag. Først skal jeg på sykehuset en tur, senere skal jeg møte en veninne, så skal jeg hente en pakke fra x-life på posten dersom den er komt, og så hjem og lage middag til mannen kommer hjem. Så i dag har jeg litt å henge fingrene i. Litt mer enn vanlig i det minste. Dersom x-life pakken min kommer i dag slik som jeg tror den gjør så kommer det bilder av alt på bloggen i løpet av dagen :)

Akkuratt nå sitter jeg bare og slapper av og drikker te og skal til å begynne å sminke meg om noen få strakser. Viss det er en ting jeg setter pris på så er det å ha tid til å ta det med ro om morgenen. Jeg har aldri vert noe morgenmenneske, men de siste ukene har jeg stått opp tidlig, lagt meg tidlig, og jeg trives så utrolig godt med det. Det er defintivt noe jeg skal fortsette med. For min del er det i hvertfall mye mer givende å sprette opp av sengen kl. 5 enn å sove til langt på dag.#trening #kosthold #morgen #fit #fitspo #frokost

Ukens andre treningsøkt + mat <3

God morgen!

Da har jeg fått unna ukens andre treningsøkt. Litt før kl. 5 spratt jeg opp av sengen, drakk te og slappet av litt før det bar på trening når det åpnet kl. 7. På gymmet ble det en skikkelig overkroppsøkt. Jeg fikk virkelig kjørt meg. En ting jeg definitivt har merket er at jeg er utrolig mye svakere enn jeg var før på mange øvelser. Men det er vell ikke så mye annet å forvente når en ikke har trent i det heletatt på ett år. Jeg er klar for masse hard trening fremover, så om noen uker er jeg sikkert tilbake på tideligere nivå :)

Jeg fikk også prøvd den nye 2xu tightsen min i dag, og jeg er storfornøyd. Den er utrolig god å ha på seg, hjalp faktisk på stølheten i beina (jeg ble skikkelig overrasket!), og var veldig flatterende på. Absolutt thumbs up for min del!

Etter jeg kom hjem fra trening har jeg også rukket å handle mat, planlegge dagens middag, og å spise frokost.

Før trening;

BCAA, nattlysolje og b12 tilskudd (jeg har mangel på det og får tilskudd på resept)

Etter trening;Maaaat <3 Mat smaker virkelig aller best etter trening! To supergrove skiver (sånne som du kjøper i knekkebrød-avdelingen) med leverpostei og rødbete, og med egg og kaviar. I tillegg har jeg cottage cheese og røkt kyllingfilet.

Ellers så blir det å slappe av og styre litt her hjemme i dag, hente en pakke på posten og å kokkelere litt. Mannen har lagt inn ønske om at jeg skal lage granola, samt at jeg skal lage laks til middag. Jeg tenker å poste treningslogg og et innlegg med bilder av middagene fra uken på søndag/mandag, så dere får glede dere til det :) Det er litt mer gøy å se en oppsummering enn å se alle enkeltvis tror jeg. 

Hva skjer hos dere i dag?
Håper alle har en super onsdag! 

#trening #kosthold #periodiskfaste #fit #fitness #muskelmat #mat #overkropp #styrke 

Stølheten selv

God morgen alle!

Jeg har allerede vert våken i nesten to timer. På den tiden har jeg tatt meg en dusj, og fått kjent på hvor støl jeg faktisk er. Fremsiden av lårene mine er helt utrolig støle, og slik som det så ofte er med bein kommer det nok til å bli verre i morgen. Men jeg liker faktisk å være støl. Jeg er klar over at det ikke er noen sammenheng mellom å være støl og hvor bra treningsøkten var, men jeg liker det fordi jeg vet at jeg har trent og stølheten minner meg på det.

En annen ting er at jeg kjenner det skikkelig i ryggen. Jeg avsluttet treningsøkten i går med RKC planke, noe som var skikkelig hardt for hele kroppen. Men definitivt en veldig bra øvelse. 2 eller 3 ganger max og så er du helt kjørt.

I dag har jeg derimot treningsfri. Så langt har jeg ikke lagt noen konkrete planer. Jeg tror kanskje det kommer noen pakker i posten, så da skal jeg vell hente dem. Utenom det er det ikke så mye annet som skjer enn at jeg skal ta stilling til hva jeg skal spise i dag. Greit med en slapp restitusjonsdag!

 
(Gammelt bilde som er skikkelig frokost-koslig siden jeg ikke har noe bilde fra i dag)

#trening #frokost #kosthold #preiodiskfaste #fitness #fitspo #fit  

Early to bed, early to rise...

God morgen!

Klokken er 6:15 og jeg har allerede vert oppe i over en time. I løpet av den timen har jeg drukket te, sjekket blogger jeg følger med på, sminket meg og sett noen youtube-filmer. Gymmet åpner om 45 min, så kommer jeg nok til å være på plass der rimelig rett etterpå. Jeg er skikkelig klar for en skikkelig legday. Tro meg, jeg kommer ikke til å klare å gå skikkelig på en uke. Hehe, men slik skal det være ;)

Planen for i dag er som sagt legday, og det inkluderer for min del disse øvelsene;

Knebøy

Hip Thrust

Hip Abduction

Reverse Hyper

Tåhev

 RKC Planke

 

Litt mer te, så skal jeg finne treningsklærne mine og komme meg ut døren. Elsker å stå opp så tidlig. Får jo så utrolig mye utav dagen! 

#trening #workout #fit #kosthold #legday #øvelser #treningsprogram 

 

Klar for ny uke

Denne helgen har vert veldig rolig for min del. Jeg og samboeren har hatt treningsfri, og vi har stortsett bare slappet av og kost oss. Jeg synes det er viktig å kunne kose seg med mat. Men alt i moderasjon selvsagt. Jeg personlig koste meg med litt smågodt i går. Kostholdet mitt i ukedagene er egentlig like bra i både ukedager og helg, men på lørdager pleier jeg å unne meg litt smågodt.

Farris og smågodt altså  <3

Ellers så har jeg og mannen vert på middag hos foreldrene hans også. Trenger jeg i det heletatt å si at det var en gigantisk utskeielse i forhold til normen? Jeg er så mett at det er rett før jeg triller av gårde...  Men jeg syes det er viktig å ikke gå glipp av det sosiale selv om en er litt nazi på mat hjemme. Det er viktig å kunne kose seg med mat med andre :)

Nå er jeg veldig klar for mandag og ny uke. Denne uken tenker jeg å få trent to ganger, spise sunt slik som jeg pleier, fortsette med PF for å se om det har noen effekt, samt å veie meg på lørdag. Lørdag er den faste weigh-in dagen min ettersom jeg da har hatt 5 dager med bra veldig bra kosthold samt minst to treningsøkter.

Flere enn meg som er klar for ny uke? 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits