Blogg

The beginning

Det er flere grunner til at jeg har bestemt meg for å starte blogg om trening. For det første er det nok motivasjon. Jeg er allerede egentlig veldig motivert, men en blogg er en fantastisk ting for å holde det gående. Dessuten er det jo en liten mulighet til å hjelpe noen andre over dørstokkmila. Og å kunne være til hjelp og inspirasjon for andre er uvurderlig. Ellers så er det også det å kunne se fremgangen sin gjennom både treningslogg og bilder. Det er litt vanskelig å "laste opp" bilder til den lille boka som jeg har med på gymmet for å skrive opp treningsøktene mine i. Utenom det så er det utrolig gøy å lese blogger om trening og kosthold, så jeg håper jeg har noe å bidra med på den fronten.

Utenom det  så kan jeg vell komme med litt bakgrunsinfo.

Jeg er 19 år, bor i Bergen, og er fortiden i veldig dårlig form. Eller, kanskje ikke veldig, men ganske. Jeg har trent aktivt for inntil et år siden da jeg sluttet. Uvist hvorfor, men min teori er at jeg ble litt overarbeidet med alt det andre jeg drev på med på den tiden. Så nå har jeg ikke trent noe som helst på ganske nøyaktig ett år. På den tiden har jeg gått opp 12 kg *grøsser* (de fleste av dem siden midten av oktober) og blitt veldig mye svakere.

Målet fremover blir først og fremst å trene 2-3 ganger i uken, bli sterkere, gå ned i vekt og fettprosent, og bli fornøyd med kroppen min.

Stats:

Høyde: 168 cm
Vekt: 84 kg  

Mål:

Jeg ønsker å gå ned til å veie mellom 60kg og 55kg samtidig som jeg skal bli sterk og gå ned noen klesstørrelser.

(Bildet er fra 2012)

Så bloggen kommer til å handle om trening og kosthold, men sikkert med noen innslag av andre ting.

 

#trening #fit #fitspo #strong 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits