Siden sist...

Blogging havner vist litt i bakerste rekke føler jeg. Det er absolutt ikke meningen, men siden jeg logger alle øktene mine på FB-forumet i loggboken min så blir det litt merkelig å logge her og. Så dersom dere vil følge med på økter og sånt klikk HER

Ellers så går det vel egentlig mye det samme. Denne uken trente jeg 4 ganger. Jeg var egentlig tenkt å trene i dag også, men så husket jeg på hvor forferdelig mye folk det er i hele åpningstiden i helgen. Så da hopper vi over dagens økt, og trener som vanlig mandag-fredag i stede. Så får jeg heller rulle litt her hjemme.

I matveien har det blitt mye fisk og søtpotetmos. Jeg har spist søtpotet nesten hver dag. Søtpotetmos er virkelig en stor favoritt fortiden. Det er jo så utrolig godt!Utenom den ganske så vanlige uken så har jeg også fått meg litt nytt treningstøy. Mulig jeg poster bilde senere, for jeg er veldig fornøyd med 2 av 3 ting.

Men nå skal jeg feire lørdag med iskald cola zero i glasset og litt smågodt som inngår i dagens kaloribudsjett. Håper alle får en fin helg!

 

#trening #fitness #muskelmat #mat #kosthold #klær #styrketrening #markløft #loggbok #fitnessbloggen 

Ingen kommentarer


prinsessen
-15.03.2014 kl:10:25


Nam så deilig det ser ut.

Hadde blitt så glad omm du tok en titt innom bloggen min <3

Masse klemmer fra Prinsessen

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits