Ut på tur, aldri sur

I dag er jeg på reisefot. Jeg skal være borte i ca. en uke, så da blir det desverre dårlig med trening, kosthold og blogging. Jeg håper på å få skvist inn 1-2 økter denne uken, så jeg krysser fingrene for det. Kostholdet kommer nok til å gå på en liten smell da jeg ikke egentlig har noen kontroll over hva jeg spiser. Selvsagt velger jeg frokost og lunch selv, men til middag spiser jeg det som blir servert. Får heller ikke talt kalorier slik som jeg har begynt med. Føler det blir litt for sært å dra frem kjøkkenvekta når jeg forsyner meg slik som jeg kan gjøre på privaten i mitt eget hjem.

Satser uansett på at det ikke har så mye å si for treningen, men det har gjerne litt å si for vektnedgangen. Men det har jeg alltid muligheten til å ta igjen. Når jeg kommer hjem igjen har jeg i hvertfall helt 100% sikker fulle glykogenlager som jeg kan nyte godt av ved treningsøktene fremover.

Her er forresten mine flyplass-survival-favoritter:

 

Treningsforum er virkelig ett av de beste bladene å kjøpe på reise for min del. Kjøper jeg typiske jenteblader ser jeg nesten bare på bildene fordi alle artikklene er så grusomt uinteressante. Jeg har nå sittet her i 1,5 time, og har fremdeles ikke blitt ferdig med bladet. Alt som står er faktisk utrolig gøy og interessant å lese, i tillegg til at det er utrolig inspirerende og motiverende. Det er så utrolig mange dyktige folk med! Og etter å ha lest intervjuet med Lone Norås må jeg si jeg har fått meg en ny inspirasjonskilde. Hun virker jo som en så utrolig hyggelig og ikke minst dyktig jente! Det lyser jo av flott personlighet av jenta, dessuten har hun kommet veldig langt innen fitness på tross av sin unge alder. Hehe, det er litt morsomt å se opp til noen som er yngre enn meg.

Men men, jeg får vell lese videre og satse på å komme meg avgårde snart.

Håper alle har en super lørdag!!! 

#trening #fitness #reise #fly #kosthold #muskelmat #styrketrening

Én kommentar


Asbjörnsdottir
-01.03.2014 kl:15:58


Ei uke som ikke er helt under kontroll går sikkert kjempefint! :) Jeg har troa på at du klarer deg bra likevel :D
atlantean
-01.03.2014 kl:17:11


Asbjörnsdottir: Takk! :-* Ha en fin lørdag!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits