Never skip leg day

Hei!

Nok en bra treningsøkt unnagjort! På gymmet var det helt utrolig rotete i dag. Det var virkelig bare helt forferdelig. Ingen verdens ting var der det skulle være. Og det meste lå faktisk på gulvet. Folk må virkelig begynne å rydde opp etter seg. Det ødelegger så utrolig mye for alle andre som trener der. Tross rotet fikk jeg trent ganske bra, deriblant markløft, hipt thrust, bulgarsk utfall, og endel annet. Løft er tøft! 


Hjemme ble det proteinpannekaker. Surprise surprise! Hehe, blir det litt ofte ja. Men det er jo både godt og sunt, så da er det jo bare å kjøre på spør du meg. På pannekakene hadde jeg sukkerfritt jordbærsyltetøy og brunost. Ingen skal få ta brunosten min fra meg, så det så.Nå skal jeg hoppe i dusjen en tur og lakke neglene etter det. Laters!

#trening #kosthold #mat #muskelmat #markløft #hipthrust #utfall #bulgarskutfall #styrketrening #legday 

8 kommentarer


DAGSVERMER
-25.02.2014 kl:14:43


Så flink du er :D Rot på gymmet er noe av det mest irriterende jeg vet om. Når folk klarer å løfte dem, må de da klare å legge de tilbake på plass igjen og?!

Anyway, ønsker deg en super dag videre :D
Marianne Monsen
-25.02.2014 kl:15:07


Ååh, det er så utrolig irriterende når folk ikke setter på plass etter seg! Blir jo bare et stort rot og det er kjempe frustrerende! Men bra du fikk en god økt likevel! :-)

pannekakene så kjempe gode ut forresten :-))
alexandra
-25.02.2014 kl:16:22


Hei! Kjempe fin blogg og fine bilder du legger ut :) Jeg blogger selv om trening og kosthold og er du innteressert i dette så ta deg gjerne en tur innom og spør om du lurer på noe.

Klem

Alexandra
Asbjörnsdottir
-25.02.2014 kl:16:39


Er slitsomt når folk ikke rydder etter seg! Selv har ikke det vert et problem for meg så langt (Bortsettfra en og annen forsvunnen dumbell). Høres ut som du hadde en flott økt til tross for rotekoppene ;)

Brunost er digg :D
atlantean
-25.02.2014 kl:18:52


Asbjörnsdottir: Alltid litt rot, men i dag var det virkelig ekstremt. Ikke en eneste vektskive var der den skulle være, og halve manual-stativet var tomt med manualene spredd utover over alt bortsett fra i frivekt-området. Forstå det de som kan, haha :P Men gikk jo greit uansett. Fikk trent det jeg skulle :)
atlantean
-25.02.2014 kl:18:53


alexandra: Takk! :)
atlantean
-25.02.2014 kl:18:54


Marianne Monsen: Ja, var jo nesten ikke mulig å gå over gulvet fordi det var så mye rot overalt. Utrolig frustrerende, men jeg fikk da trent det jeg skulle uansett :)

Pannekakene var kjempegode! Jeg stekte de på litt for høy varme i dag så de ble litt styggere enn de pleier å være, men gode var de! ;)
atlantean
-25.02.2014 kl:18:56


DAGSVERMER: Takk! :) Ja, det er fryktelig irriterende. Jeg rydder alltid opp etter meg, og forstår ikke hvorfor det er så vanskelig for andre å gjøre det. Personen løftet jo tingene bort dit i utgangspunktet for å bruke de, så da kan personen søren meg rydde det igjen og :P Ødelegger for absolutt alle.

Ha en super dag du og! :D
Marianne Monsen
-25.02.2014 kl:18:57


Hehe, det er lett for! Heldigvis er det ikke alltid utseende som forteller om maten er god eller ikke :-D

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits