Treningsfri og proteinpannekaketårn

Det ble vist bloggfri i noen dager. Whops!

Søndag utgikk økten ettersom det bare er utrolig lite praktisk å trene på søndager der vi trener. Det åpner veldig sent på dag, og det er fullt hele åpningstiden. Dessuten så er det så mange på trening på søndager at du kan bare glemme å komme til. Nesten så jeg angrer litt på at jeg meldte meg inn der, men det er tross alt beste stedet i byen å trene styrke... Oh well! Får håpe det blir litt mindre folk etterhvert som alle de med nyttårsforesettene gir seg.

I går ble det derimot en skikkelig bra overkroppsøkt. Jeg økte vekten i benkpress, nedtrekk og skulderpress. Veldig gøy! I dag er jeg super-støl i brystet og magen.

Til frokost i dag lagde jeg mitt nye favorittmåltid, nemlig proteinpannekaker. Det er så utrolig godt!!! Regnet meg til at hele røren som gir 6 pannekaker inneholder 72 gram protein. 12 gram protein per pannekake med andre ord. Absolutt godkjent! Skikkelig muskelmat.3 luftige gode pannekaker med sukkerfritt jordbærsyltetøy... Nam <3 Elsker det at det ble skikkelig "amerikansk høyde" på dem.

Ellers så er det treningsfri i dag. Jeg hadde egentlig tenkt å trene, men jeg er ikke helt i form i dag. Jeg sov helt utrolig dårlig i natt, og i tillegg så føler jeg meg litt slapp. Men i morgen er jeg klar for legday. Gleder meg allerede. 

#trening #legday #pannekaker #proteinpannekaker #muskelmat #kosthold #styrketrening 

3 kommentarer


LM
-18.02.2014 kl:14:48


Så smart, neste gang jeg lager havrepannekaker skal jeg putte en skje med proteinpulver i :)
atlantean
-18.02.2014 kl:14:55


LM: Kjør på med litt flere egg enn vanlig også, så blir det enda bedre ;)
Veronika BS
-18.02.2014 kl:15:09


Nam!
atlantean
-18.02.2014 kl:20:29


Veronika BS: Var kjempegodt!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits