Mislykket Valentines og legday

Hei!

Håper alle fikk en fin Valentines i går! For våres del gikk vell egentlig alt galt. Vi gikk på trening om morgenen, men mannen ble dårlig, så vi gikk hjem før vi fikk trent en eneste øvelse. Hjemme skulle jeg lage ostekake som ble en total fiasko. Vi skulle lage middag, og absolutt alt ble mislykket. (Dårlig biff, for lite stekte poteter) Og jeg ble dårlig rett før vi skulle på kino på ettermiddagen. På tross av mye motgang kom vi oss på kino, og koste oss masse resten av kvelden. Vi så "The Wolf of Wall Street" på kino. Beste filmen jeg har sett siden jeg så "The Intouchables" i fjor tror jeg. Den varte jo i ca. 3 timer, og jeg må si at jeg kjedet meg ikke et sekund. Fantastisk skuespill, utrolig bra arbeid med filming og klipping, og utrolig bra regissert. Den filmen skal jeg faktisk kjøpe på dvd for å støtte dem ekstra. Seriøst, helt fantastisk film.

I dag har det derimot gått bedre. Vi stod opp kl. 8, satt og slappet av litt, og gikk på trening litt etter kl 10. Det var gårsdagens ugjennomførte bein-økt som skulle bli tatt, og jeg må virkelig si den gikk bra. Jeg trente markløft for første gang, og det gikk kjempebra. Det falt meg overraskende naturlig, og jeg klarte faktisk å trene med 30 kg på første økt med det. Jeg synes i hvertfall det er ganske bra. Og jeg kjenner jeg lett kan øke neste gang. Dessuten økte jeg på Hip Thrust og Hip Abduction. Hurra for det!

På veien hjem ble det en Questbar og proteinshake til ettertreningsmåltid/frokost, og noen timer senere har vi nå spist "Cowboy-frokost" til middag. Og fy søren det var godt...


 Egg, bacon, småpølser, tomatbønner....Mmmm! Jeg måtte riktignok legge vekk den ene toasten der. Litt mye mat ja!

 Ellers så blir det nok trening i morgen og i overimorgen og. Overkroppsøkt i morgen, og beinøkt på mandag. Overkroppsøktene har blitt favorittene mine, så jeg gleder meg masse.

Forresten siden det er lørdag i dag: Vekten min i dag var 82,9. Altså jeg har i såfall gått ned 100 gram. Jeg tror riktignok det er ganske unøyaktig. Jeg begynte nemlig med kreatin denne uken, og det er vanlig å legge på seg 1-3 kg i vann i musklene av det. I tillegg så spiste jeg virkelig mye snop på kinoen kvelden før. Så denne uken er det nok litt "tulletall". Regner med å ha gått ned noe mer innen neste lørdag ;) 

#trening #valentines #muskelmat #kosthold #styrketrening #bøyergøy #kino 

Én kommentar


Asbjörnsdottir
-15.02.2014 kl:22:27


Det er så kjipt når slike ting skjer, spesielt på v-day! Hørtes likevel ut som dagen idag har gått betraktelig bedre, sjalu der for min dag har vert rotete!
atlantean
-15.02.2014 kl:22:30


Asbjörnsdottir: Ja, desverre blir noen dager bare slik. Men vi koste oss fordet om, og vi har hatt en super dag i dag, så det går vell opp i opp :)

Ikke gøy med slike dager, håper du får en bedre dag i morgen! ;)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits