New in; BCAA med vannmelonsmak og Kreatin

 Dette hentet jeg på posten på tirsdag!

Jeg har allerede prøvd beggedeler. Kreatin skal inntas hver dag, mens BCAA skal inntas før og under fastende styrketrening. Jeg trener da fastende alltid untatt viss jeg trener på søndager da gymmet åpner ganske sent. Så på torsdag blandet jeg beggedeler sammen i en shaker, og drakk ca. halvparten før trening, og andre halvdel i begynnelsen av treningsøkten.

Smaken var faktisk veldig ok. Det smaker selvsagt ganske kunstig, og har en litt merkelig ettersmak, men det er overhodet ikke noe som er vanskelig å få ned. Smaker egentlig ganske likt på fun light saft synes jeg. Forresten! Bruk en egen shaker/flaske til dette. Det setter nemlig smak og lukt i flasken/shakeren, og jeg vet i hvertfall at jeg ikke har så lyst på innslag av vannmelon når jeg drikker sjokolade-shaken min ;)

I boksen med kreatin er det nok til 200 dager, mens i BCAA'en er det nok til 60 treningsøkter. Med andre ord har jeg både BCAA og kreatin ganske lenge.

Begge er kjøpt hos x-life.no

#kosttilskudd #bcaa #kreatin #ultimatenutrition #xlife #preworkout #trening 

Én kommentar


Asbjörnsdottir
-14.02.2014 kl:11:44


Nam, vannmelon :D Hvordan er det dette fungerer egentlig? For større muskler, mer kraft/styrke eller er det for energien sin del?
atlantean
-14.02.2014 kl:12:18


Asbjörnsdottir: Jeg spiser etter periodisk faste, så jeg drikker det før og under trening. Kreatin er for blant mange andre ting for økt styrke og muskelvekst, raskere restitusjon samt bedrer konsentrasjon og hukommelse for å nevne noe. Kreatin tar jeg hver dag uansett om jeg trener eller ikke, og det er ett av de kosttilskuddene med best dokumentert effekt :)

BCAA bruker jeg dagene jeg trener. Ved å ta det bryter jeg ikke ned musklene under fastet styrketrening. Det er aminosyrer, altså byggesteinene som protein er laget av. I tillegg til å bevare og gi næring til musklene under fastet styrketrening så kan det gjøre deg mer utholdende i styrke, samt hjelpe til så en ikke blir like sliten mentalt. Men for min del er det pga fastet styrketrening jeg bruker det :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits