Torsdag 13. februar

Hei og hopp!

Dagen min startet kl. 6, og ca. 8:30 hadde vi kommet oss på trening. Før trening drakk jeg den nye BCAA'en min blandet med kreatin. BCAA'en har vannmelonsmak, og smakte faktisk veldig ok. Selvsagt smakte den kunstig, og hadde en litt funky ettersmak, men absolutt ikke noe jeg slet med å få i meg. Men jeg anbefaler på det sterkeste å bruke en egen shaker til dette. Det setter vannmelon-lukt på shakeren nemlig, uansett hvor godt du vasker den. Ikke så farlig, men jeg liker best proteinpulveret mitt uten vannmelon-smak, så jeg brukte x-life shakeren min til BCAA og Kreatin (noe jeg kommer til å gjøre fast), mens jeg bruker Smartshake'en min til proteinpulver som vanlig.


Rosa på farge, og smaker veldig likt fun light saft. Veldig ok før og under trening!

På trening i dag var det klart for overkroppsøkt. Jeg gav virkelig alt jeg hadde, og økte vekten i bla omvendt flyes. Og neste gang er jeg klar for å øke i benkpress. Utrolig gøy! Etter jeg var ferdig med overkroppsøvelsene skulle jeg over på fokusøvelser som de neste ukene er rumpe. Men alle 5 knebøystativene og hele området rundt var tatt opp av ?svømmere? (de gikk med svømmeklub-t-skjorter). Har møtt på dem hver trening denne uken. Tror enkelt og greit at de trener annenhver dag, samtidig som meg. Skal gå konsekvent inn for å ikke trene samme dager som dem, for da er det bare å glemme å komme til. De er en hel gjeng som trener mellom settene til hverandre, og breier seg på halve gymmet. Så det ble ingen Hip Thrust på meg i dag. Fikk gjort Hip Abduction, men det er desverre ikke like effektivt uten Hip Thrust i tillegg. 

Dere aner virkelig ikke hvor utrolig provoserende det var. Jeg kokte virkelig inni meg. Slik blir jeg når jeg ikke får trent det jeg vil :P Så jeg tenker å legge bein-økten min til i morgen i stede for overimorgen så jeg faktisk får trent det jeg skal, og ungått dagene de trener. Satser på at det blir bra. Da trener jeg fast mandag-onsdag-fredag-søndag hver uke, fremfor annenhver dag slik som jeg har gjort. (Får da søndag og mandag på rad, men det er ikke noe problem)

På vei hjem fra trening ble det innkjøp av litt matvarer. Vi skal ha indisk til middag i dag, så vi trengte bla. kylling og fløte. Men det var egentlig ikke det som var poenget. Speltlomper var poenget. Vi er begge så glade i det at det går noen pakker i uken. Så vi kjøpte et lite speltlompetårn...

Og dagens ettertreningsmåltid ble som følger;


3 speltlomper, fra venstre: 1 med snøfrisk og stranda skinke, 1 med røkt kalkunskinke og CC, og 1 med hamburgerrygg, snøfrisk og CC. Og camembert på siden <3 Intatt i pysjamas med reinsdyr og hjerter på...


Slik har altså dagen min vert så langt. To store thumbs up for en veldig bra overkroppsøkt! 

Har du trent i dag?

 #trening #kosthold #styrketrening #muskelmat #mat #speltlompe #BCAA #kreatin #proteinpulver

Én kommentar


inmyheels
-13.02.2014 kl:12:22


Elsker camembert!! Det så veldig godt ut ;)
atlantean
-13.02.2014 kl:12:33


inmyheels: Åh, jeg og <3 Jeg kan lett spise en hel ost i løpet av dagen dersom jeg ikke passer på :P

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits