Treningsfri onsdag

God onsdag!

I dag er det treningsfri her i huset, så vi har egentlig bare levd livet som grønnsak på sofaen. I går trente jeg bein og rumpe, og jeg må virkelig si jeg kjenner det i rumpa i dag. Hip Thrust og Hip Abduction er virkelig fantastiske rumpeøvelser. Spesielt førstenevnte som er min nye favorittøvelse. Det er jo så gøy og effektivt! (Selv om det ser litt dumt ut når en driver på...)

Ellers så hadde vi kjærestedag ikke så lenge siden, og feiret i dag med en biffmiddag. Pampas-biffen til Rema 1000 er virkelig den beste altså. Slår norsk biff ned i støvlene på kvalitet.


Biff med potetbåter, soppsaus med ekstra sopp og ovnsbakte grønnsaker er virkelig godt...

Ellers så er jeg veldig klar for en skikkelig overkroppsøkt i morgen tidlig. Hadde lett løpt av gårde for å ta den i dag, men jeg missliker sterkt å trene med masse mat i magen, så det får bli i morgen slik som planlagt. Dessuten trenger jeg en dag restitusjon før jeg trener hip thrust igjen. (Trener rumpe hver økt 4 uker fremover nå. Her skal det bygges rumpemuskler!)

Så resten av kvelden er vel egentlig ganske innholdsløs. Mannen har en date med ps3'en sin, og jeg finner sikkert noe spennende på internett.

Håper alle har en super onsdag!
 
#trening #treningsfri #restitusjon #kosthold #mat #muskelmat #onsdag #kjærestedag  

7 kommentarer


Healthishappiness
-12.02.2014 kl:17:03


Deilig med treningsfri en gang i blant, jeg har også det i dag :-) Har faktisk ikke prøvd hip-thrust før, på tide, kanskje! Har hørt så mye bra om den øvelsen i det siste.

Og den middagen så himmelsk ut!
Tine
-12.02.2014 kl:17:03


flinke deg, jeg har ikke trent i dag :( utrolig fin blogg, du har fått en fast leser :)
atlantean
-12.02.2014 kl:17:06


Tine: Åh, tusen takk! Hyggelig å høre :D
atlantean
-12.02.2014 kl:17:07


Healthishappiness: Anbefaler virkelig å prøve hip thrust! Virkelig killer for rumpa ;)

Åh, tro meg, middagen var virkelig himmelsk ;)
Astrid
-12.02.2014 kl:19:56


Den middagen så fantastisk god ut :)

Håper du hadde en fin dag :)
Asbjörnsdottir
-12.02.2014 kl:20:02


Prøvde Hip-thrust et par ganger, men var liksom ikke helt noe for meg. Begynte alltid å le fordi det så rart ut og føltes feil! Men effektiv er den, helt klart!

Middagen der så sjukt god ut! Legg ut oppskrift på soppsausen? (A)
atlantean
-12.02.2014 kl:20:09


Asbjörnsdottir: Hehe, det er en fordel å trene sammen med noen når en trener hip thrust. Gjør det litt mindre kleint. Men ser MANGE gjør det på gymmet der jeg går, så hadde nok klart det alene også. Men litt kleint er det jo selvsagt :P

Tro meg, det var den! Soppsausen var nok desverre ikke hjemmelaget. Bare vanlig kantarellsaus fra toro som jeg puttet oppi litt ekstra sopp (brukte østerssopp) under koking. Ble skikkelig godt da!
atlantean
-12.02.2014 kl:20:09


Astrid: Middagen var virkelig nydelig ;)

Takk, håper du har hatt en fin dag og!

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits