Super legday

Hei!

Litt sent blogginnlegg fra min side i dag, men jeg har virkelig vert på farten helt siden jeg stod opp.

Først på dagen ble det en helt knall beinøkt. Jeg fikk trent masse bra, og økte (igjen!) vekten på flere øvelser. Veldig gøy å begynne å trene igjen etter lang tid. Da går det så raskt oppover. Jeg har funnet ut at jeg har helt grusom utførelse på knebøy. Får prøve med noe under hælene neste gang og se om det går bedre. Jeg kommer liksom ikke langt nok ned og bruker ryggen for mye. Tror jeg er anatomisk ukorrekt :P Neida, men det er faktisk umulig for meg å gjøre det riktig uten noe hjelp tydeligvis.

Øvelsene jeg var igjennom i dag var:
-Knebøy
-Hip Thrust (økte vekt!)
-Hip Abduction
-Reverse Hyper
-Tåhev 

Ellers så ble det rett hjem og spise en stor frokost før jeg dro videre på en legetime. Mens jeg var der fikk jeg melding om at jeg hadde fått pakke fra x-life, så da fikk jeg hentet den på veien hjem. I pakken var det keratin (pulver) og BCAA med vannmelonsmak (pulver). Gleder meg til å begynne å ta kreatin. Satser på å få gode effekter av det.

Etter jeg kom hjem utpå ettermiddagen var det bare å slenge sammen en rask middag som vi spiste mens vi så OL. Det ble litt enkelt i dag i og med at vi skal ha biff i morgen og vi måtte lage noe litt kjapt.  Så da ble det kjøttdeig med ost og søtpotetmos. Ikke det mest fancy vi kunne disket opp med, men absolutt godt.#trening #legday #muskelmat #kreatin #periodiskfaste #kosthold #mat 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits