Trening 09.02

Nå har jeg nettopp kommet hjem igjen etter en knalløkt. Fy søren så bra den var! På tross av at det var så fullt på gymmet at det ble dirkete ubehagelig, og at alle rotet så sykt med manualene at du ikke fant det du skulle ha ble det skikkelig bra. Jeg gikk litt utenfor det egentlige programmet mitt i dag ettersom det var helt umulig å komme til to av øvelsene jeg skulle. Ingen hip thrust og rygghev på meg :'( Men det gikk veldig bra uansett. Jeg økte vekten på de fleste øvelsene, og jeg klarte faktisk like mange reps som jeg skulle med dem for det meste også. Knallfornøyd!

Desverre ingen bilder i dag da det var ubehagelig mange der. Det var virkelig som sild i en tønne. Fikk forresten prøvd Better Bodies tightsen i dag! Absolutt en ny favoritt. Fantastisk passform, finnes ikke gjennomsiktig, og skikkelig god å gå med. Neste gang jeg skal kjøpe tights blir det defintivt BB-tights i flere farger!

Nå skal jeg bare hive i meg litt (MASSE!!!!!!) mat, så skal jeg begynne å skrive innlegget med ukens treningslogg. Ha en super søndag videre!

 

#trening #styrketrening #fit #fitness #treningslogg

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits