New in: BCAA, proteinpulver og flaske

God morgen!

Som dere ser ut i fra overskriften så er dette et innkjøps-innlegg. Denne gangen klikket jeg hjem proteinpulver, BB flaske og BCAA.

Nanox Conquest-v6 erteprotein // Better Bodies flaske // Nanox BCAA-1000

Proteinpulveret det smakte dritt. Enkelt og greit. Erteprotein med sjokoladesmak var virkelig ikke noe for meg. Samboeren min synes det var litt bedre enn jeg synes, så han skal få lov til å overta det. Det skal likevell sies at han har en høyere terskel for hva han klarer å få ned.

Ellers så er det vell ikke så mye å si om flasken og BCAA'en. Har riktignok bestillt en annen BCAA også, da denne var en smule overpriset. Denne gir 24 doser for 229,- (dermed 9,50,- per dose). Den nye jeg har bestillt gir 60 doser for 399,- (dermed 6,65,- per dose). Sistenevnte er dessuten i pulverform og smaksatt så jeg kan blande den med kreatin. Men jeg synes uansett at det er greit å ha en i tablettform også dersom jeg ikke skulle gidde å drikke det pulveret en dag eller viss jeg skal ut og fly og vil ha med BCAA fks. 

#innkjøp #kosttilskudd #trening #styrketrening #fit #fitness

5 kommentarer


Karoe
-11.02.2014 kl:12:05


Kunne du skrevet litt om hvordan BCAA funker? Har lyst til å teste det, men det er liksom litt dyrt..

Jeg sliter også med å finne proteinpulver som går ned o.O Det jeg har nå må jeg blande ut med 1-2 spiseskjeer med oboy, ellers har jeg ikke sjans, men må liksom få det vekk. Kaste 2 kg med proteinpulver blir dyrt, neste gang skal jeg invistere i 50:50 kasein og myse (MyoProtein eller Troponin, førstnevnte smaker faktisk ganske godt!) :D
atlantean
-11.02.2014 kl:12:30


Karoe: Kan skrive ett eget innlegg om kosttilskuddene jeg bruker ja :) Takk for tipset!

Jeg tar BCAA før trening siden jeg spiser etter Periodisk Faste-prinsippene. Søk på fitnessbloggen.no dersom du ikke vet hva det er :) Dermed trener jeg som oftest på tom mage, så jeg tar BCAA for å ha aminosyrer i blodbanen under trening så jeg ikke bryter ned muskler, men bygger og styrker. Så drikker jeg en proteinshake med en gang etter, og en stor frokost rett etterpå hjemme :) Så BCAA brukes før trening for å ha protein til musklene under trening så de har "drivstoff" og ikke brytes ned :)

Mye proteinpulver som ikke er så godt desverre. Jeg har så langt prøvd 3 forskjellige; Proteinfabrikken 100% whey med jordbærsmak (nam!), Optimum Nutrition Gold standard 100% whey i Double Rich chocolate (veldig god), og Nanox Conquest v-6 erteprotein i smaken Belgisk sjokolade. Sistenevnte får jeg ned, men den er ikke spesiellt god.

Personlig så liker jeg best proteinpulver med jordbærsmak da jeg synes det smaker ganske likt Litago med jordbærsmak, spesielt den fra ProteinFabrikken. Ellers så hjelper det på å bruke kald melk i stede for vann (klarer ikke å få ned proteinpulver med vann), samt å blande den rett før du skal drikke den. Proteinshake som har blitt blandet ut en stund før du drikker den smaker ikke noe godt :P
Karoe
-11.02.2014 kl:13:04


Jeg liker da ikke jordbær, syntes ikke litago er godt heller da såå... Jeg har alltid kald melk fordi jeg bruker cooler på shakeren, også har jeg pulveret i en beholder under eller ved siden av, slik at jeg kan blande det sammen så "sent" som mulig! :D
atlantean
-11.02.2014 kl:16:14


Karoe: Aha, nei da forstår jeg at det ikke faller i smak. Men kan annbefale deg Optimum Nutrition Gold standard 100% whey proteinpulverene. De har mange forskjellige smaker, så kanskje du finner noe der som kan smake greit :)
Karoe
-11.02.2014 kl:16:38


Ja, tusen takk for tips! Bloggen din er veldig motiverende! :D
atlantean
-11.02.2014 kl:18:06


Karoe: Awww, tusen takk! Veldig hyggelig å høre! :D

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits