Fredagstrening

God morgen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening og fått i meg masse god mat. Jeg spratt opp av sengen kl 5, og det var trening av bein som stod på agendaen i dag, og det ble en knalløkt. Det fikk virkelig over all forventning. Jeg økte belastning på hip thrust med hele 7 kg, klarte like mange sett og reps med knebøy med 2 kg økt belastning, og følte alt i alt at det ble en utrolig vellykket økt. Og etter økten ble det en stund med bøy og tøy.Jeg hadde jo gledet meg masse til å trene med nye treningsklær i dag. Men da jeg hentet pakken min i går viste det seg at det var den andre pakken jeg hadde bestilt. Så i stede for nye treningsklær ble det nytt proteinpulver. Proteinpulveret kjøpte jeg fra x-life.no og det er Nanox Conquest-v6 med sjokoladesmak. Bra innhold, men jeg var ikke helt fan av smaken. Samboeren min likte det bedre enn meg riktignok. Det smaker langt i fra vondt, men litt for rart for min del. Satser på å kjøpe meg et annet proteinpulver med jordbærsmak når jeg får utbetaling. Det jeg hadde før var i jordbærsmak og var helt utrolig godt. 

Til frokost ble det mye det samme som vanlig, altså skiver med leverpostei og rødbete, og egg og kaviar, men i dag ble det en ny tvist. På Kiwi hadde de fått inn speltlomper, så jeg lagde meg en speltlompe i tillegg. Og en ting må jeg si; speltlompe fylt med røkt kyllingskinke og cottage cheese var helt nydelig. Jeg har aldri matpakker med meg (er aldri hjemmefra lenge nok til at jeg trenger det), men dersom jeg skulle hatt med matpakke hadde det absolutt vert fast inventar i matboksen.


Mmmm!

Ellers blir det er ganske standard dag. Om noen timer skal jeg tusle bort for å hente pakken med treningsklær på posten, og senere skal jeg lage sei til middag. Resten av kvelden blir det nok å nyte det at det er helg.

Håper aller har en super fredag.

Har du trent i dag, og hva i såfall? :) 

#trening #mat #kosthold #fredag #helg #knebøy #hipthrust #styrke #fitness #fitspo  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits