Up

God morgen!

Jeg våknet støl og god litt over kl. 4, og ble liggende og dra meg til kl. 5. Jeg er mer støl i den ene armen i den andre, noe som ikke gir mening ettersom jeg trente begge armer like hardt. Kanskje jeg har blitt svakere i en av armene enn i den andre i løpet av året jeg ikke trente?

Ellers så blir det egentlig en små-hektisk dag (i min standard riktignok!) i dag. Først skal jeg på sykehuset en tur, senere skal jeg møte en veninne, så skal jeg hente en pakke fra x-life på posten dersom den er komt, og så hjem og lage middag til mannen kommer hjem. Så i dag har jeg litt å henge fingrene i. Litt mer enn vanlig i det minste. Dersom x-life pakken min kommer i dag slik som jeg tror den gjør så kommer det bilder av alt på bloggen i løpet av dagen :)

Akkuratt nå sitter jeg bare og slapper av og drikker te og skal til å begynne å sminke meg om noen få strakser. Viss det er en ting jeg setter pris på så er det å ha tid til å ta det med ro om morgenen. Jeg har aldri vert noe morgenmenneske, men de siste ukene har jeg stått opp tidlig, lagt meg tidlig, og jeg trives så utrolig godt med det. Det er defintivt noe jeg skal fortsette med. For min del er det i hvertfall mye mer givende å sprette opp av sengen kl. 5 enn å sove til langt på dag.#trening #kosthold #morgen #fit #fitspo #frokost

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits