Ukens andre treningsøkt + mat <3

God morgen!

Da har jeg fått unna ukens andre treningsøkt. Litt før kl. 5 spratt jeg opp av sengen, drakk te og slappet av litt før det bar på trening når det åpnet kl. 7. På gymmet ble det en skikkelig overkroppsøkt. Jeg fikk virkelig kjørt meg. En ting jeg definitivt har merket er at jeg er utrolig mye svakere enn jeg var før på mange øvelser. Men det er vell ikke så mye annet å forvente når en ikke har trent i det heletatt på ett år. Jeg er klar for masse hard trening fremover, så om noen uker er jeg sikkert tilbake på tideligere nivå :)

Jeg fikk også prøvd den nye 2xu tightsen min i dag, og jeg er storfornøyd. Den er utrolig god å ha på seg, hjalp faktisk på stølheten i beina (jeg ble skikkelig overrasket!), og var veldig flatterende på. Absolutt thumbs up for min del!

Etter jeg kom hjem fra trening har jeg også rukket å handle mat, planlegge dagens middag, og å spise frokost.

Før trening;

BCAA, nattlysolje og b12 tilskudd (jeg har mangel på det og får tilskudd på resept)

Etter trening;Maaaat <3 Mat smaker virkelig aller best etter trening! To supergrove skiver (sånne som du kjøper i knekkebrød-avdelingen) med leverpostei og rødbete, og med egg og kaviar. I tillegg har jeg cottage cheese og røkt kyllingfilet.

Ellers så blir det å slappe av og styre litt her hjemme i dag, hente en pakke på posten og å kokkelere litt. Mannen har lagt inn ønske om at jeg skal lage granola, samt at jeg skal lage laks til middag. Jeg tenker å poste treningslogg og et innlegg med bilder av middagene fra uken på søndag/mandag, så dere får glede dere til det :) Det er litt mer gøy å se en oppsummering enn å se alle enkeltvis tror jeg. 

Hva skjer hos dere i dag?
Håper alle har en super onsdag! 

#trening #kosthold #periodiskfaste #fit #fitness #muskelmat #mat #overkropp #styrke 

2 kommentarer


Karoe
-05.02.2014 kl:09:59


Skulle egentlig på trening i dag tidlig jeg også, men kom meg rett og slett ikke opp av senga, men helt ok med tanke på at jeg har to timer badmintonøkt i kveld! Morgencardio i morgen og styrke litt senere på dagen i morgen! :D
atlantean
-05.02.2014 kl:10:07


Karoe: Overhodet ikke noe galt med å ha treningsfri ;) Spesielt ikke viss du uansett skal trene i morgen :) Kos deg med badminton i morgen! Det høres gøy ut!
Karoe
-05.02.2014 kl:14:53


Er supergøy :D Gleder meg faktisk ^^

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits