Helomvending

I dag ble det en helomvending på kostholdsfronten gitt...

Jeg satt og så på bilder av meg selv fra høsten 2012 da jeg trente og spiste masse kjøtt. Kroppen min har aldri sett bedre ut! Mens på tiden min som veganer og vegeterianer har jeg i bestefall vert tynnfeit. Det gikk vell egentlig opp for meg at jeg får ikke i meg i nærheten av nok proteiner for å kunne bli sterk og bygge muskler, samt det at jeg helt garantert ikke hadde et nok variert kosthold. Og når dessuten The China Study har blitt kritisert så heftig og tilbakevist så var det ikke så mye mer å hente på veganer-fronten for min del. Dersom jeg ikke blir syk av animalske produkter spiser jeg det mer enn gjerne for å være både sunnere, se bedre ut og få maksimalt utbytte av treningen.

Så da butikkene åpnet gikk jeg på butikken, og med hjem ble leverpostei, egg, kaviar, skinke, cottage cheese, kjøttdeig og masse annet. Så da var jeg vell kjøttetende igjen.Til frokokost ble det da det som var mitt standard ettertreningsmåltid for noen år siden; skikkelig grove skiver med leverpostei og rødbeter, og med egg og kaviar. Nam!

#trening #mat #kosthold #vegan #fitness #fitspo

3 kommentarer


Kristiane Lie
-04.02.2014 kl:12:14


Mmmm, god morgen. Den frokosten så deilig ut!
atlantean
-04.02.2014 kl:13:02


Kristiane Lie: Tro meg, det var den! :D
Eirin Dolve
-04.02.2014 kl:14:18


Oi, det er helomvendig, ja! Bra at du tenker på helsen din og hva du kan få best utbytte for :)
atlantean
-04.02.2014 kl:14:42


Eirin Dolve: Hadde veldig bra helse som veganer og, men det er desverre ikke tilstrekkelig når jeg skal trene så mye som jeg gjør og bygge muskler og sånt. Men men, spiser nok litt vegansk innimellom også da :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits