Stølheten selv

God morgen alle!

Jeg har allerede vert våken i nesten to timer. På den tiden har jeg tatt meg en dusj, og fått kjent på hvor støl jeg faktisk er. Fremsiden av lårene mine er helt utrolig støle, og slik som det så ofte er med bein kommer det nok til å bli verre i morgen. Men jeg liker faktisk å være støl. Jeg er klar over at det ikke er noen sammenheng mellom å være støl og hvor bra treningsøkten var, men jeg liker det fordi jeg vet at jeg har trent og stølheten minner meg på det.

En annen ting er at jeg kjenner det skikkelig i ryggen. Jeg avsluttet treningsøkten i går med RKC planke, noe som var skikkelig hardt for hele kroppen. Men definitivt en veldig bra øvelse. 2 eller 3 ganger max og så er du helt kjørt.

I dag har jeg derimot treningsfri. Så langt har jeg ikke lagt noen konkrete planer. Jeg tror kanskje det kommer noen pakker i posten, så da skal jeg vell hente dem. Utenom det er det ikke så mye annet som skjer enn at jeg skal ta stilling til hva jeg skal spise i dag. Greit med en slapp restitusjonsdag!

 
(Gammelt bilde som er skikkelig frokost-koslig siden jeg ikke har noe bilde fra i dag)

#trening #frokost #kosthold #preiodiskfaste #fitness #fitspo #fit  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits