Klar for ny uke

Denne helgen har vert veldig rolig for min del. Jeg og samboeren har hatt treningsfri, og vi har stortsett bare slappet av og kost oss. Jeg synes det er viktig å kunne kose seg med mat. Men alt i moderasjon selvsagt. Jeg personlig koste meg med litt smågodt i går. Kostholdet mitt i ukedagene er egentlig like bra i både ukedager og helg, men på lørdager pleier jeg å unne meg litt smågodt.

Farris og smågodt altså  <3

Ellers så har jeg og mannen vert på middag hos foreldrene hans også. Trenger jeg i det heletatt å si at det var en gigantisk utskeielse i forhold til normen? Jeg er så mett at det er rett før jeg triller av gårde...  Men jeg syes det er viktig å ikke gå glipp av det sosiale selv om en er litt nazi på mat hjemme. Det er viktig å kunne kose seg med mat med andre :)

Nå er jeg veldig klar for mandag og ny uke. Denne uken tenker jeg å få trent to ganger, spise sunt slik som jeg pleier, fortsette med PF for å se om det har noen effekt, samt å veie meg på lørdag. Lørdag er den faste weigh-in dagen min ettersom jeg da har hatt 5 dager med bra veldig bra kosthold samt minst to treningsøkter.

Flere enn meg som er klar for ny uke? 

2 kommentarer


Ingrid
-02.02.2014 kl:15:45


nam!
Karoe
-02.02.2014 kl:16:14


Ja, superklar for ny uke og andre uke på nytt treningsprogram :D
atlantean
-02.02.2014 kl:18:54


Karoe: Så bra! Lykke til! Håper du får knallbra treningsøkter :)

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits