Tips; Min favorittshaker!

Tenkte jeg kunne lage en innlegsserie om mine favoritter innen treningsutstyr. Det gjelder egentlig alt fra shakere til treningsklær. Jeg liker selv veldig godt å lese hva av treningsutstyr andre er fornøyd med. Da vet en bedre hva en burde kjøpe når en trenger noe nytt selv!

En shaker er jo i utgangspunktet ikke noe spesielt spennende. Det viktigste er jo at det er mulig å blande ut proteinpulver i den, og "that's it". Min favorittshaker er SmartShake. Den er ikke bare en shaker, men har også to rom under selve shakeren til å ha fks kosttilskudd i. Dette er utrolig greit viss du har kosttilskudd du skal ta rett før/under/etter trening. Det jeg har pleid å gjøre er å ha (ris)melk i shakeren, proteinpulver i ett av rommene og rapidburn i det andre. (Bruker ikke rapidburn lenger. Tror det er noe tull, og bortkastede penger) Jeg har også hatt fks nøtter i rommet under som en liten snack før/etter.

På den måten kunne jeg ta kosttilskudd rett før jeg trente, og jeg hadde en helt fresh proteinshake å drikke rett etter trening. Proteinshaker blir ikke så gode av å være blandet ut over lengre tid, så sånnsett er den gull verdt. Du slipper å ha med pulveret i egne bokser eller poser, og slipper massevis av søl. Du trenger heller ikke ha på de ekstra rommene dersom du skal bruke den hjemme fks. Da er den bare en shaker med perfekt størrelse og kul farge. Den er forresten også veldig god til å løse opp alle klumpene når du shaker.Shakeren kommer i mange forskjellige farger. Jeg har den da selvsagt i rosa. Du får den blant annet HER (link). Linken er selvsagt ikke sponset. Alvorligtalt, jeg startet bloggen i går! :P

 

#trening #fit #xlife #shaker #smartshaker 

3 kommentarer


Karoe
-01.02.2014 kl:10:41


Denne er jeg også superfornøyd med, selv om jeg tror min lekker i drikkeåpningen. Bruker også en cooler fra samme merke for å holde melka kald! :)
atlantean
-01.02.2014 kl:10:58


Karoe: Jøss, cooler burde jeg skaffet meg jeg og! Geniale greier :D
Karoe
-01.02.2014 kl:11:01


Du får den x-life, holder drikken kald i opp til 4 timer, har hatt den i bagen i 2, og da var den fortsatt iskald! :D
atlantean
-01.02.2014 kl:11:12


Karoe: Skal definitivt kikke på den neste gang jeg har penger! :D

Skriv en ny kommentar

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • Follow on Bloglovin hits